Horoscopul zilei de 28 iunie 2019

Berbec

Azi ai o dispoziție bună, molipsitoare. Toată lumea te apreciază pentru simțul umorului și pentru lejeritatea cu care spui lucrurilor pe nume.

Taur

Te străduiești din răsputeri să faci față stresului, dar lucrurile sunt mai complicate decât par. Din păcate azi va fi o zi lungă, grea, devastatoare aproape pentru moralul tau.

Gemeni

E timpul să te bucuri de tot ceea ce ai și să nu te mai gândești la ceea ce ai putea avea. Trăiește în prezent și acceptă că uneori lucrurile nu stau așa cum ne-am dori.

Rac

Situația ta de azi e destul de ciudată... aveai așteptări mari de la o persoană, dar acea persoană te dezamăgește complet. O să suferi în sufletul tău, chiar dacă la exterior nu lași să răzbată nicio emoție.

Leu

E timpul să spui lucurilor pe nume și să nu mai accepți comportamentul necorespunzător al colegilor. Te-ai săturat ca tu să fii persoana care depune cea mai multă muncă, drept urmare azi îi tragi pe toți la socoteală.

Fecioară

Veștile bune circulă repede, iar vestea zilei de azi apare în viața ta ca o bomba! O să pleci în vacanță, fie că plănuiai, fie că nu plănuiai asta. Cineva îți face o surpriză de proporții!

Balanţa

Azi afli un secret important legat de o persoană care are autoritate asupra ta. Ce faci cu el, doar tu decizi, însă ai grijă să nu iei hotărâri pripite.

Scorpion

S-ar putea să te găsești într-un impas financiar azi, dar ai noroc cu persoanele apropiate care-ți sar în ajutor destul de repede și așa reușești să treci și peste această problemă.

Săgetător

Orice s-ar întâmpla azi, încearcă să privești lucrurile cu calm. Agitația nu-ți va aduce niciun beneficiu... din contră, mai mult te va încurca. Încet, dar sigur, așa vei rezolva orice problemă.

Capricorn

Dacă ai nevoie de un sfat astăzi, apelează la o persoană care s-a tot oferit să te ajute, dar pe care ai cam ignorat-o până acum. În felul acesta nu doar că îți vei da seama de calitatea acestui om, dar veți lega și o relație.

Vărsător

Orice mic semn de afecțiune din partea persoanei pe care o placi te emoționează. Încearcă totuși să îți menții calmul și să nu ștergi orice urmă de mister. Lasă persoana respectivă să te descopere treptat.

Peşti

Azi sunt șanse mari să afli că ai de făcut un drum în interes de serviciu, un drum pe care nu ți-l doreai, dar care îți va aduce numeroase surprize plăcute. Pregătește-te pentru emoții mari!