Horoscopul zilei de 28 iulie 2019

Berbec

Bucură-te de o zi plină de momente frumoase, alături de prieteni și familie. Spre seară ai putea primi o vizită neașteptată, însă persoana care va veni în vizită va veni cu o mulțime de vești bune.

Taur

Ai de învățat o lecție azi, o lecție despre înțelegere, despre ascultare, despre comuniune. Ar trebui să accepți că ai greșit, să înveți ce ai de învățat și să nu mai faci aceleași greșeli și pe viitor.

Gemeni

Primești informații prețioase care te pot ajuta la locul de muncă. Ar fi bine să ții cont de ele, însă dacă instinctul îți spune altceva, ascultă-l. Până la urmă, tu ești singura persoană care știe ce e cel mai bine pentru tine.

Rac

Ai putea avea o mică ceartă cu cineva din familie sau cu persoana iubită. Încearcă să nu pui la suflet cuvintele aruncate la nervi și abține-te și tu, la rândul tău, să faci remarci nepotrivite.

Leu

Veștile bune circulă repede azi, iar tu o să ai parte azi de mai multe vești bune. Chiar dacă nu sunt spectaculoase, aceste mici bucurii îți vor face ziua mai bună, iar tu îi vei influența și pe alții cu energia ta pozitivă.

Fecioară

Astăzi ai nevoie de liniște și de relaxare, dar cei din jur nu prea te lasă să te relaxezi. Poate că ar fi bine să te gândești la o scurtă vacanță, undeva într-o zonă liniștită, pentru a te recupera puțin.

Balanţa

Azi s-ar putea să găsești un lucru pe care îl căutai de multă vreme. Asta îți va schimba toată starea de spirit. Dintr-o dată, o să fii cu zâmbetul pe buze, iar apropiații vor remarca schimbarea.

Scorpion

Azi ai putea avea parte de mici flirturi cu o persoană necunoscută, într-un loc public – la magazin sau în parc. Ai grijă însă, mai ales dacă ești deja într-o relație, pentru că riști cam mult.

Săgetător

Azi ai parte de o zi destul de ciudată. Nu ai chef de nimic, nu vrei să vorbești cu nimeni... Oboseala acumulată își spune cuvântul, câteva zile libere nu ți-ar strica să știi.

Capricorn

Te bucuri de o zi bună azi, o zi în care discuțiile cu apropiații capătă parcă mai mult sens. Te simți mai apropiată de unele persoane, poate mai mult ca oricând, iar asta te face să-ți deschizi sufletul și mai mult.

Vărsător

Azi ai parte de o zi destul de agitată. Ai multe de rezolvat, faci multe drumuri, o să fii epuizată din cauza oboselii până la finalul zilei. O seară relaxată, alături de persoana dragă, de prieteni sau de familie ți-ar prinde bine.

Peşti

Lucrurile nu stau așa cum ți-ar plăcea ție azi, însă nu prea ai ce să faci. Acceptă și mergi mai departe. Dacă simți nevoia să vorbești cu cineva, fă-o. Asta te va calma și te va și relaxa într-o anumită măsură.