Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2018

Berbec

Ai ocazia să porți o discuție serioasă cu partenerul de cuplu sau cu un prieten legată de viitorul relației voastre. Încearcă să nu fii impulsivă și temperamentală.

Taur

Un dialog cu șefii poate să nu fie neapărat pe placul tău, însă te sfătuim să dai dovadă de diplomație, să zâmbești și să încerci să vezi partea plină a paharului.

Gemeni

Azi poți fi în centrul atenției datorită ideilor tale haioase și ingenioase. Ești binedispusă, energică și veselă și reușești să le transmiți aceste stări și celor din jur.

Rac

Poți primi pe neașteptate o sumă de bani, posibil o datorie sau cineva din familie îți poate face un cadou material consistent.

Leu

Este momentul să lămurești o situație legată de zona partenerială, fie legată de persoana iubită, fie legată de partenerii de afaceri și colaboratorii.

Fecioară

Te poți stresa prea mult la locul de muncă, poți primi unele sarcini care să nu-ți fie chiar pe plac și din acest motiv seara să fii cu energia scăzută. Posibile dureri de cap și insomnii.

Balanţa

Persoana iubită te va surprinde într-un mod plăcut. Posibil cu o invitație la cină, la film, la teatru sau într-un loc în care-ți doreai să ajungi de ceva vreme. Moment bun să-ți îndeplinești un vis, o dorință mai veche.

Scorpion

Dcaă nu reușești să ajungi la un consens cu membrii familiei, sfatul nostru este să amâni dialogul și să nu-l duci la extrem. Posibil să îți ocupe timpul unele sarcini administrative legate de locuință.

Săgetător

Este posibil să fii nevoită să pleci într-o delegație sau să faci o călătorie neașteptată care nu neapărat îți va face plăcere.

Capricorn

Ai șansa de a semna o colaborare avantajoasă sau de a primi o sumă de bani pe căi oficiale. Nu vrem să te entuziasmezi degeaba, dar aspectul poate aduce inclusiv o mărire de salariu.

Vărsător

Ești plină de energie, veselă, glumeață și vei reuși prin această atitudine să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus. Continuă să fii prudentă la investiții și tranzacții.

Peşti

Nu ești în apele tale și ai un nivel de energie foarte scăzut. Nimic din ceea ce se petrece în jurul tău nu-ți convine și nimeni nu-ți poate intra în grații. Te vei concentra cu greu la locul de muncă și poți lăsa sarcini nerezolvate.