Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Berbec

Poți avea parte de discuții financiare fie la locul de muncă, fie poate într-o colaborare pe care o ai. Este vorba de niște nemulțumiri pe care acum le-ai scos la suprafață și ai toate șansele să le rezolvi în favoarea ta.

Taur

Te simți bine astăzi, ai energie și spor în tot ceea ce faci. Randamentul tău este la cote înalte și reușești să termini tot ce ți-ai propus.

Gemeni

Reușești să-ți pui ordine în gânduri și să înțelegi unele lucruri, să-ți dai singură niște răspunsuri care să te ajute să te reechilibrezi și restabilești emoțional.

Rac

Este o zi perfectă pentru a te revedea cu prietenii, pentru a programa întâlniri și a participa la evenimente, la petreceri. Poți cunoaște noi persoane și te sfătuim să fii sociabilă și deschisă.

Leu

S-ar părea că astăzi cineva nu-ți ia în considerare autoritatea și din acest motiv se poate isca o luptă pentru putere și supremație. Ai șanse să o câștigi!

Fecioară

Cauți să-ți pui ordine în gânduri, însă totul va fi analizat prin prisma propriilor tale convingeri de viață. Te întrebi dacă să mai continui sau nu într-o situație, dacă să rămâi pe loc sau să te rupi.

Balanţa

Ai șanse să primești vești bune legate de sectorul financiar. Cineva îți poate returna o datorie sau îți poate intermedia o tranzacție. Nu te sfătuim, însă, să-ți faci credit în această perioadă.

Scorpion

Relația cu persoana iubită poate fi destul de rece, însă atitudinea ta va fi vinovată. Simți nevoia să te retragi, să stai departe de gesturile tandre și declarațiile de dragoste siropoase.

Săgetător

Se întrevăd nemulțumiri legate de locul de muncă, de program, atribuții și remunerație. Nu este exclus să ai parte de niște schimbări neașteptate în această direcție.

Capricorn

Iubirea este cuvântul care-ți animează și dă culoare acestei zile. Dacă ești singură s-ar putea să te revezi sau să te gândești intens la un fost partener, dar dacă ai o relație vei reuși să reaprinzi flacăra în cuplu.

Vărsător

Cei din familie te susțin într-un proiect personal, îți susțin o inițiativă, iar acest sprijin se poate să fie chiar și  financiar.

Peşti

Ai idei destul de serioase și rigide astăzi, însă întocmai acestea te vor ajuta să vezi cu mai multă claritate o situație în care te afli. Sa- putea ca cineva să încerce să te mintă pentru a obține un beneficiu de la tine.