Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Berbec

Poți primi niște acuze nefondate la locul de muncă și te sfătuim să lupți pentru păstrarea imaginii profesionale. Folosește=te de contraargumente și nu te lăsa criticată, mai ales dacă știi că dreptatea este de partea ta.

Taur

Este posibil ca unele dorințe și planuri vizavi de sectorul profesional, de viitorul carierei tale, să fie anulate sau, în cel mai bun caz, amânate.

Gemeni

Își faci griji pentru o sumă de bani care întârzie să-ți fie plătită. Te sfătuim să abordezi cu calm și înțelepciune situația și să nu faci o dramă din asta.

Rac

Întâlnirile de afaceri pot să fie destul de dificile astăzi, atât din punctul de vedere al comunicării, cât și al negocierilor, care par să nu fie în favoarea ta.

Leu

Faci față cu greu sarcinilor și responsabilităților de la locul de muncă și te sfătuim să ai răbdare și să dai dovadă de spirit întreprinzător sau de echipă pentru ca situația să se îmbunătățească.

Fecioară

Poți avea parte de unele neînțelegeri în reșația de cuplu. Comunicarea nu va fi de partea ta, așa că te sfătuim să amâni discuțiile importante, dar mai ales luarea deciziilor sentimentale.

Balanţa

Te preocupi de activitățile casnice și asta îți va ocupa toată ziua. Posibil să devii irascibilă din cauza unei situații ce ține de locuință. Către seară poți merge în vizită la rude sau poți participa la o reuniune de familie în oraș.

Scorpion

Dacă ai planificat să pleci la drum astăzi, te sfătuim să conduci cu prudență și să fii la curent cu toate detaliile deplasării pentru a nu omite ceva.

Săgetător

Ai șansa de a face un comision în urma unui serviciu prestat care nu era în programul tău și, posibil, care să nu aibă legătură nici cu locul de muncă. Sunt favorizați nativii care lucrează în vânzări și imobiliare.

Capricorn

Nemulțumirile din viața de zi cu zi își pot pune amprenta asupra stării tale de spirit și vei avea tendința de a te închide în tine pentru a analiza situația.

Vărsător

Nu te simți în apele tale și este posibil ca niște afecțiuni mai vechi să-ți strice buna dispoziție. Te sfătuim să te odihnești mai mult și să eviți stresul de la locul de muncă.

Peşti

Azi vei simți nevoia de a sta singură și a pune la cale un plan personal de viitor. Dialogul cu cei din jur va fi anevoios și te sfătuim să dai explicații, mai ales dacă ți se cer. Cei din jur se pot simți abandonați.