Horoscopul zilei de 28 februarie 2018

Berbec

Posibile discuții și neînțelegeri cu partenerul de viață. Dacă acum par minore, ele pot duce la probleme grave în timp. Frustrările acumulate în câteva luni pot să ducă chiar și la despărțire, așa că orice discușie apare astăzi, ea trebuie purtată și rezolvată cât mai curând, altfel cel mai negru coșmar al vostru se poate adeveri.

Taur

Se anunță o zi acaparantă la locul de muncă, cu multe sarcini și ședințe, însă le vei face față cu brio, ba chiar te vei bucura și de aprecieri.

Gemeni

Posibile discuții cu șefii la locul de muncă. Discuții care, dacă nu sunt lămurite, pot pune probleme grave mai târziu, mergând chiar până la pierderea locului de muncă - un adevărat coșmar pentru majoritatea nativilor.

Rac

O posibilă dispută se poate isca la locul de muncă și te vei simți neîndreptățită și umilită financiar. Vei începe să iei în calcul mutarea pe altă funcție sau chiar schimbarea jobului.

Leu

Nu te simți prea bine astăzi și de vină poate fi o masă copioasă, o disfunție biliară sau o problemă gastro-intestinală mai veche.

Fecioară

Trebuie să fii foarte atentă la deciziile financiare pe care le iei azi, căci cele mai negre coșmaruri ale tale se pot adeveri. Nu trebuie să împrumuți, să investești, să iei decizii legate de bani. Ghinionul poate merge până acolo încât unii nativi vor pierde bani pur și simplu pe stradă.

Balanţa

Posibile conflicte ușoare cu șefii la locul de muncă sau cu persoane din exterior ce dețin funcții importante. Sfatul nostru este să recurgi la diplomație și să lași impulsivitatea deoparte.

Scorpion

Poți primi mulțumiri și aprecieri din partea superiorilor și dacă vei ști cum să administrezo situația în favoarea ta, te vei putea alege și cu mărimi salariale sau bonusuri de performanță.

Săgetător

Vei avea parte de multă alergătură astăzi, posibil în vederea soluționării unor chestiuni legale ce țin de acte, de contracte sau de regimul unei locuințe.

Capricorn

Te vei bucura de niște recompense financiare total neașteptate. Posibil să primești un cadou material sau un bun de valoare pe care să-l transformi imediat în lichidități.

Vărsător

Este posibil să ai niște întâlniri importante astăzi în care să discuți chestiuni ce țin de latura personală, cu precădere emoțională, însă deopotrivă poți lua parte la o renegociere contractuală.

Peşti

Ziua de azi se va baza pe discuții cu prietenii și persoanele din anturaj care încearcă să-și deschidă ochii într-o anume privință. Posibil să ți se propună oportunități noi, proiecte noi importante.