Horoscopul zilei de 28 decembrie 2019

Berbec

O serie de credințe, valori morale îți pot fi puse la încercare astăzi. În plus, gândurile negative, frământările sufletești nu-ți vor da pace și te sfătuim să te îndrepți către Divinitate și spiritualitate.

Taur

Prietenii pot veni cu idei de petrecere a timpului liber și, deși sună foarte bine, ai grijă că acestea pot fi destul de puțin realiste. Nu face proiecte de viitor astăzi.

Gemeni

Azi ai tendința de a visa cu ochii deschiși la ascensiunea ta profesională, la o funcție. Este bine să ai obiective mărețe, dar fă-ți planuri realiste.

Rac

Azi ai tendința de a te iluziona cu privire la o călătorie și oricât de mult ți-ai dori o vacanță, încearcă să fii realistă cu privire la bugetul de care dispui.

Leu

Pasiunea atinge cote înalte astăzi și nu vei duce lipsă de fantezii sexuale. Atenție, însă, că poți deveni cheltuitoare, mai ales pentru a-ți îndeplini niște pofte și capricii.

Fecioară

Te iluzionezi în legătură cu partenerul de viață și ai tendința să visezi cu ochii deschiși. Încearcă să nu forțezi nota, chiar dacă vine vorba de consolidarea relației voastre.

Balanţa

Dacă o problemă de sănătate îți strică buna dispoziție, încearcă să afli care sunt cauzele ascunse, cauzele emoționale și vei reuși să o ameliorezi.

Scorpion

Ai tendința de a visa cu ochii deschiși. Sensibilitatea și emoțiile sunt la cote înalte și îți vei manifesta cu patos sentimentele pentru persoana iubită.

Săgetător

Este posibil ca în familie să atingi niște subiecte de dialog foarte delicate, sensibile care să-ți strice entuziasmul. Va fi vorba de o stare de moment, dar te va impacta emoțional.

Capricorn

Ai tendința de a comunica cu multă euforie, iar cei din jur s-ar putea să nu te recunoască. Totodată, ai grijă că te poți iluziona ușor. Nu crede tot ce auzi în jurul tău!

Vărsător

Te poți iluziona cu privire la o sumă de bani. Totodată, nu te lăsa furată de visuri financiare mărețe, mai ales dacă pentru a le construi trebuie să faci investiții. Evită cheltuielile pentru că ai tendința de a arunca banii pe geam.

Peşti

Ești energică, veselă, euforică și cu chef de distracție. Atenție la niște vicii cărora le-ai putea da frâu liber acum. Evită, de asemenea, orice exces!