Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Berbec

Nu ești pregătită de muncă, după minivacanța de Crăciun, așa că îți faci planuri pentru următoarele zile libere. Simți că n-ai dormit suficient.

Taur

Oboseala îți dă târcoale după niște sărbători pline și agitate, așa că azi nu ți-ai dori decât să dormi. E greu însă... ai multe de rezolvat.

Gemeni

Simți că ai nevoie de sprijinul cuiva din familie, dar dacă vrei să-l obții, va trebui să înveți să ceri ajutorul. Nu poți obține nimic în viață, fără să ceri, să spui asta concret.

Rac

Te recuperezi după o perioadă grea. Ai grijă să nu răcești sau să nu faci vreo indigestie. Organismul tău e slăbit în perioada asta.

Leu

Te-ai obișnuit cu agitația de sărbători, dar azi ai nevoie de liniște și de odihnă. Vorbește cu familia să te ajute la treburile casnice, pentru a avea niște momente doar pentru tine.

Fecioară

Te străduiești să faci față provocărilor azi, dar ești mai obosită ca oricând. Ai nevoie de liniște și de odihnă pentru a te recupera. Nu ignora asta, riști să te îmbolnăvești.

Balanţa

Azi ai putea flirta trecător cu o persoană sexy care-ți iese în cale, fapt care îți va da un plus de încredere în tine. Spre seară te așteaptă alte aventuri amoroase.

Scorpion

Azi primești sprijinul familiei într-o privință ce ține de niște rude mai în vârstă și împreună reușiți să rezolvați o problemă. Spre seară ați putea sărbători.

Săgetător

Ai ai nevoie de afecțiune și atenție, pentru că treci printr-o pasă proastă. Nu-ți fie teamă să verbalizezi asta. O să fie bine, ai să vezi.

Capricorn

Te bucuri de tot ce ți se întâmplă zilele acestea, iar totul culminează cu un dar de suflet, pe care îl primești de la o persoană în vârstă din familie. Spre seară, ai putea avea lacrimi de bucurie în ochi.

Vărsător

Se întâmplă ceva unic în viața ta, ceva ce îți dă existența peste cap - un adevărat miracol! Nu ai mai fost niciodată atât de fericită!

Peşti

Orice ai face azi, nu pleca la drum lung. Ești prea obosită pentru asta și există risc de accidente. Odihnește-te și apoi poți pleca liniștită oriunde vrei.