Horoscopul zilei de 28 august 2019

Berbec

Ai energie, te bucuri de viață și de fiecare lucru care ți se întâmplă, indiferent dacă este pozitiv sau nu. Azi înveți să vezi doar frumosul în jurul tău.

Taur

Crește interesul pentru activitățile legate de casă. Relația cu membrii familiei poate fi destul de tensionată, mai ales dacă locuiești sub același acoperiș cu părinții.

Gemeni

Ai tendința de a-ți impune raționamentul în fața tuturor, însă nu întotdeauna ai dreptate și nu întotdeauna deții adevărul absolut. Ai grijă pe cine iriți! Consecințele s-ar putea să-ți afecteze imaginea.

Rac

Reușești să rezolvi o problemă financiară care-ți dădea bătăi de cap. O nemulțumire, o apăsare sufletească se poate dizolva astăzi.

Leu

Este o zi favorabilă pentru a-ți găsi motivația în activități profesionale. Te poți bucura de recunoaștere și aprecieri la locul de muncă sau de succes în afaceri.

Fecioară

Dacă vei aborda optimismul și gândirea pozitivă, vei observa că totul se schimbă în jurul tău și vei vedea cu alți ochi o situație care până acum ți s-a părut demoralizantă sau fără rezolvare.

Balanţa

Petreci timp cu prietenii, te distrezi, însă ai grijă că tinzi să faci pe șeful și acest aspect s-ar putea să nu fie pe placul celor din jur și astfel să dai naștere unor tensiuni inutile.

Scorpion

Fii foarte prudență ce accepți și ce refuzi din propunerile pe care le primești astăzi. Nu este exclus ca cineva să vrea să-ți pună bețe în roate sau să arunce la tine o vină, însă să îmbrace frumos și provocator situația.

Săgetător

Fii foarte atentă la negocieri și nu semna contracte astăzi decât dacă le avizează un avocat de încredere. Poți fi păcălită, mințită și înșelată, inclusiv de persoane cunoscute, la care te-ai aștepta mai puțin.

Capricorn

Banii nu par a fi o problemă pentru tine în acest moment, însă dorința de stabilitate financiară, nevoia de a acumula mai mult poate favoriza tensiuni în afaceri și certuri cu persoana iubită.

Vărsător

Orgoliul nu va fi cel mai bun aliat al tău astăzi și ai face bine să eviți o astfel de atitudine, mai ales dacă este vorba de un context profesional.

Peşti

Stesul poate fi destul de mare la locul de muncă și din acest motiv să te simți mai obosită decât de obicei. Durerile de cap și stările de rău își pot face simțită prezența. Nu ignora odihna.