Horoscopul zilei de 28 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec nu se pot concentra prea bine la locul de muncă și din acest motiv pot face greșeli. Sunt sfătuiți să nu ia decizii importante în plan profesional.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt morocănoși în prima parte a zilei și nu au chef de socializare. Spre seară pot primi o invitație în oraș sau un cadou din partea persoanei iubite.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să li se aprobe un plan propus sau un proiect care vizează sfera profesională. Este posibil ca unii nativi să primească o sumă de bani restantă.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt extrem de geloși pe persoana iubită și își folosesc energia pentru a da naștere unui conflict, nicidecum pentru a petrece clipe frumoase alături de aceasta. Dau dovadă de un comportament imatur care va fi taxat mai devreme sau mai târziu.

Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de reproșuri din partea persoanei iubite și nativii să fie peste măsură de afectați. Stări de interiorizare și tristețe sunt prevăzute în a doua jumătate a zilei.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt forțați de împrejurări să accepte un compromis sau să preia o sarcină care nu le face plăcere absolut deloc. Situații tensionate la locul de muncă.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de mai multă îngăduință în relația cu membrii familiei, în special cu copiii, acolo unde este cazul. Sunt favorizate împăcările cu cei dragi, iar nativii pot profita de context.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion tind să devină exagerați la locul de muncă și să aibă o atitudine extrovertită, mult prea îndrăzneață, care deranjează, motiv pentru care cei din jur le pot aduce critici și acuze.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se concentrează cu greu pe sarcinile de la muncă și preferă să facă planuri de vacanță. Stare de euforie și bună dispoziție pe tot parcursul zilei.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn reușesc cu greu să se mobilizeze în prima parte a zilei, însă ulterior vor da dovadă de energie și vor reuși să fie mai eficienți decât se așteptau. Este momentul să încheie un proiect și își concentrează toată atenția în acestă direcție.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au șansa de a câștiga o sumă de bani, un premiu, prin urmare sunt sfătuiți să se implice în competiții și concursuri, chiar dacă miza nu este mare.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești vor cu orice preț să aibă dreptate într-o situație care vizează locul de muncă, iar nativii tind să devină foarte agresivi în limbaj pentru a-și susține părerea. Atenție la comunicare și la relația cu colegii, care se poate deteriora în urma unui comportament neadecvat.