Horoscopul zilei de 28 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Berbec

Mintea și sufletul tău sunt la carieră, la treburile pe care vrei să le rezolvi, la locul de muncă, obligațiile de serviciu. Atenție la contractele pe care le închei în această perioadă! Există riscul să renunți brusc la un parteneriat, să lași totul în urmă, doar pentru un capriciu de moment.

Taur

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Taur

Reușești să readuci starea de echilibru și armonie în relația de cuplu. Prin starea de optimism și încredere ai ocazia să-ți valorifici abilitățile creatoare și nimic nu ți se pare prea greu, cât timp ai partenerul de viață alături de tine. Te simți iubit, apreciat de cei dragi. În ciuda efortului depus la locul de muncă chiar reușești să te ridici deasupra oricărui obstacol, cât timp lași loc iubirii în inima ta.

Gemeni

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Gemeni

Nu vor lipsi surprizele neplăcute în plan amoros, totul este să fii mult mai atent la felul în care comunici cu persoana iubită. Ai acum tendința de a aduce acuzații nefondate. Este o perioadă benefică din punct de vedere profesional, ai șansa de a obține o promovare la locul de muncă, o mărire de salariu sau poți chiar să obții un nou job, unul la care visai de ceva timp.

Rac

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Rac

Te simți foarte bine, cât timp ești în compania celor care te apreciază cu adevărat, te simți iubit, dorit, răsfățat. Este o perioadă în care ar trebui să profiți din plin de oportunitățile ivite. Călătoriile alături de persoana iubită și de copil sunt de bun augur reușind să ajungeți în locuri unde îți doreai de mult timp.

Leu

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Leu

Ești mult mai încrezător în propriile forțe, mai ales atunci când vine vorba despre creativitate, inspirație și originalitate. În acest context nu vor lipsi recompensele din planul profesional și implicit și cele din planul financiar. Mulți vor spune că este vorba despre o perioadă norocoasă dar numai tu știi cât efort, muncă, dedicare și timp consumat se află în spatele acestor reușite.

Fecioară

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Fecioară

Poți să primești informații importante, pe căi neoficiale dar care te vor ajuta să lămurești unele probleme care țin de casă, de familie. Este o zi destul de frumoasă, în ceea ce privește relația cu persoana iubită iar o excursie alături de aceasta te poate ajuta să te detașezi puțin de problemele și stresul de la locul de muncă.

Balanţa

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Balanță

Ziua aceasta debutează cu promisiuni frumoase venite din partea prietenilor și chiar te lași molipsit de starea lor de optimism. Este o perioadă frumoasă în care ar trebui să ții cont de intuiție și să crezi că poți reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus, cât timp reușești să-ți depășești propriile frici și te detașezi de un mediu toxic, din punct de vedere moral.

Scorpion

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Scorpion

Te simți protejat și chiar poți observa cum, în mod aproape miraculos, se împlinesc dorințe care nu mai sperai că vor mai prinde „viață”. Lasă-te purtat de lumină, comunică deschis cu prietenii care ți-au fost alături, la bine și la greu. Nu te lăsa „tras” înspre starea de pesimism ci privește la partea pozitivă a vieții.

Săgetător

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Săgetător

Te simți bine, cât timp le poți veni celorlalți în ajutor, mai ales dacă este vorba despre colegii de serviciu. S-au produs și încă de mai produc schimbări importante, legate de locul de muncă. Dar cum nimic nu este întâmplător, se pare că de data aceasta ești „omul potrivit la locul potrivit”. Este o perioadă de puternică introspecție, când ai ocazia să constați că tot răul a fost spre bine.

Capricorn

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Capricorn

Încă de la începutul acestei zi ai ocazia să te bucuri de daruri, de susținere financiară de la cine te așteptai mai puțin. Nu este exclus nici să iei decizia de a pleca brusc într-o călătorie, la distanță apreciabilă. Relația cu persoana dragă preferi să o ții departe de ochii lumii.

Vărsător

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Vărsător

Începi această zi gândindu-te și răzgândindu-te în ceea ce privește soarta unei afaceri, a unui nou parteneriat. Este o perioadă prielnică pentru materializarea unei dorințe, a unui proiect la care lucrezi de ceva timp.

Peşti

Horoscopul zilei de 28 august 2017 - Pești

Chiar nu te poți opri din muncă! Totuși, ești recompensat pe măsură așa că reușești să treci peste starea de oboseală fizică și mentală. Ai acum toate șansele de a primi vești bune de la parteneri sau să-ți materializezi o dorință mai veche, legată de afaceri.