Horoscopul zilei de 28 aprilie 2020

Berbec

Ai nevoie de liniște și de timp de gândire. Ai vrea să iei o decizie importantă pentru viitorul tău, dar momentan ți-e frică să o faci. Dacă nu ești sigură, mai așteaptă, până la urmă nimeni nu te grăbește.

Taur

Simți nevoia să relaționezi mai de aproape cu oamenii din jurul tău, iar faptul că acest lucru nu se poate momentan, te cam întristează. Nu uita că poți origaniza oricând un chat video cu prietenii și așa veți scăpa cu toții de singurătate.

Gemeni

Tu ai puterea să schimbi lucrurile și știi asta, pentru că mereu te-ai bucurat de acest atu. Acum a venit momentul să-ți concentrezi toate forțele pentru o schimbare importantă. O așteptai de multă vreme!

Rac

Azi ai putea avea probleme de comunicare cu prietenii sau cu colegii de muncă. Încearcă să te faci înțeleasă fără să apelezi la cuvinte jignitoare. Nu e momentul pentru o ceartă - cu nimeni!

Leu

Ar trebui să pui bine în balanță lucrurile pe care le ai și lucrurile la care visezi. O să-ți dai seama că ai deja tot ceea ce-ți trebuie. Sigur, e bine întotdeauna să avem aspirații, dar nu e cazul să te întristezi pentru că nu poți avea totul.

Fecioară

Perfecțiunea e greu sau poate imposibil de atins, dar tu mereu aspiri la ea, chiar și în mijlocul pandemiei. Azi ar trebui să te mai relaxezi puțin. Ai nevoie și de timp pentru tine, nu uita asta!

Balanţa

Sunt zile și zile, iar azi este o zi în care chiar nu ai chef de nimeni și de nimic. Da, va trebui să socializezi și să ai discuții poate chiar serioase la locul de muncă, și o să fie nevoie să faci un efort destul de mare pentru asta.

Scorpion

Azi ai putea avea de rezolvat o problemă ce ține de casă. Străduiește-te să o faci cât se poate de bine, astfel încât să nu te mai confrunți cu asta și pe viitor. Însă dacă e musai nevoie să apelezi la un specialist, poate că ar trebui să mai aștepți, dat fiind contextul actual.

Săgetător

Partenerul de cuplu sau persoana cu care ți-ar plăcea să ai o relație nu reacționează bine la replicile tale de azi. Până la urmă, nu e nimic greșit în a spune ce ai pe suflet. Dacă ideile voastre nu se mai potrivesc, poate că ar trebui să discutați despre asta.

Capricorn

Cineva din familie îți dă bătăi de cap azi. Simți că îți ascunde un adevăr, sau măcar o parte dintr-un adevăr, iar asta te enervează la culme. Încearcă să vorbești clar cu persoana în cauză și explică-i că totul iese la lumină mai devreme sau mai târziu.

Vărsător

Azi ai putea primi o ofertă interesantă, o ofertă la care nici nu te-ai fi gândit în contextul actual. Poate că ar trebui să o accepți, dacă e ceva la care ai visat dintotdeauna. Ai grijă însă! Pe de altă parte, dacă sună prea bine pentru a fi adevărat... poate că ar trebui să iei și asta în considerare.

Peşti

Concentrează-te pe lucrurile care îți fac plăcere și încearcă să te detașezi de situațiile stresante sau de oamenii toxici din viața ta. Dacă nu reușești să blochezi singură aceste elemente mai puțin plăcute, nimeni nu o va face pentru tine.