Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Berbec

Pentru tine ziua de Paște va avea un impact deosebit asupra psihicului (subconștientului) și asupra trăirilor interioare. Va fi un moment de conectare la spiritualitate și de reîntoarcere la credință. Profită!

Taur

Ziua de Paște îți va fi o poartă deschisă pentru a-ți construi, într-un mod pur și profund, aspirații înalte de viitor. Pe de altă parte, poți fi surprinsă într-un mod plăcut de prieteni și poți primi sfaturi importante de la aceștia.

Gemeni

Cu toate că este o zi de sărbătoare, gândul tău fuge în zona profesională și este foarte posibil să te macine niște idei legate de avansarea în carieră, de imaginea ta, de domeniul de activitate care simți că nu te reprezintă.

Rac

Este posibil să primești niște vești plăcute de la persoane aflate în străinătate sau chiar să-ți faci bagajul pentru o scurtă călătorie dincolo de granițe. Dialogul cu cei dragi îți poate aduce înțelepciune și emoție, dar și răspunsul la unele întrebări existențiale.

Leu

Astăzi, chiar în zi de Paște, poți primi un cadou mult așteptat de la persoana iubită. Vei avea parte de momente intense, profunde în cuplu.

Fecioară

Partenerul de viață ți-ar putea întrece așteptările astăzi, iar emoția pe care o vei simți te va duce pe culmi înalte. Moment bun pentru întoarcerea la spiritualitate și credință.

Balanţa

Este posibil să te simți ușor obosită astăzi ca urmare a agitației la care te-ai supus cu pregătirea mesei de Paște. Îți recomandăm să nu faci niciun fel de exces.

Scorpion

Ai parte de o zi de Paște încărcată de emoții pozitive care vin din partea persaonei iubite, dar și din partea copiilor. Nu este exclus să afli că familia se va mări.

Săgetător

Momentele pe care le vei petrece azi alături de cei dragi vor însemna pentru tine înălțare sufletească, dar și spirituală. Vei reuși să restabilești legături de familie pierdute.

Capricorn

Te vei bucura de susținere din partea celor din familie, iar relația cu rudele de sânge se va îmbunătăți remarcabil. Moment favorabil pentru unele lămuriri cu frații, verișorii sau nepoții.

Vărsător

Ziua de Paște nu-ți va aduce doar o credință mai mare și o apropiere față de Divinitate, ci și o sumă de bani neașteptată, posibil cu titlu de cadou.

Peşti

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, vei percepe ziua de Paște pe vibrații înalte și vei simți nevoia să te apropii mai mult de Divinitate, de credință și nu este exclus ca intuiția ta să-ți ofere un răspuns mult așteptat la o dilemă mai veche.