Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Berbec

Este posibil să porți niște discuții aprinse cu niște prieteni sau cu persoane cu care ai niște interese comune. Încearcă să adopți diplomația.

Taur

O stare de oboseală, agitație și neliniște combinată cu insomnie ți-ar putea strica ziua liberă. O mulțime de sarcini așteaptă să fie rezolvate.

Gemeni

Ești tentată să ai o aventură și flirtezi foarte ușor cu cei din jurul tău fapt ce l-ar putea determina pe partener să aibă o criză de gelozie și să-ți facă reproșuri.

Rac

Te simți suprasolicitată, ai parte de vizite și trebuie să socializezi peste măsură fapt ce te obosește și te prost dispune pe fondul unei ușoare anxietăți.

Leu

Pleci într-o plimbare, într-o excursie și te bucuri de compania partenerului de viață și a prietenilor. Profiți din plin de ziua liberă pentru a te distra și relaxa.

Fecioară

Faci niște calcule și ieși pe minus motiv pentru care începi să te îngrijorezi și vei reuși să-ți strici buna dispoziție, și nu doar pe a ta, ci și pe a celor din jur.

Balanţa

Relaxare și liniște, acestea sunt cuvintele de ordine ale zilei de astăzi și ai nevoie de ele din plin. Posinbil să ieși în natură alături de membrii familiei șă să ai parte de momente plăcute.

Scorpion

Aduci în prezent amintiri din trecut, cauți răspunsuri și te macină anumite decizii. Timpul nu-l mai poți întoarce și ești conștientă de asta, însă îți poți îmbunătăți viitorul.

Săgetător

Un prieten îți cere ajutorul și-ți vei dedica întreaga zi să-i fii aproape. Ești în situația ed a face anumite compromisuri pentru cei dragi.

Capricorn

Porți niște discuții cu persoane cărora încerci să le schimbi impresia despre tine. Te simți judecată pe nedrept și faci toți ce poți pentru a-ți recâștiga încrederea în tine.

Vărsător

Analizezi niște oferte pe parte profesională și încerci să găsești alte soluții la problemele cu care te confrunți în acest domeniu.

Peşti

Îți petreci ziua cu prietenii și este posibil să primești mici cadouri, atenții din partea celor dragi. Ai o stare psihică și fizică bună și ar trebui să profiți la maxim de ea. Mâine nu se știe ce va fi...