Horoscopul zilei de 27 septembrie 2019

Berbec

Zi în care vrei să te remarci. Ai putea face foarte bine asta dacă nu vei fi sabotată de un coleg gelos. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut.

Taur

Azi poți să te bucuri de atenția unei persoane pe care o placi foarte mult, însă va trebui să acorzi atenție mare detaliilor. Dacă simți că nu are dispoziția necesară, mai bine renunți la încercarea de apropiere.

Gemeni

Te bucuri de o perioadă excelentă la locul de muncă unde șefii te-au remarcat deja sau urmează să o facă chiar azi. Sunt șanse mari să primești și un bonus.

Rac

Dragostea plutește în aer, iar tu ești în mijlocul acestei stări de romantism. Azi ai putea flirta intens fie cu partenerul tău, fie cu partenerul... altcuiva!

Leu

Încearcă să nu îți cheltuiești toți banii din cont astăzi, orcât de interesant s-ar dovedi obiectul care îți va atrage atenția într-o vitrină. Ar fi mai bine să-ți faci un buget lunar și să fii mai cumpătată.

Fecioară

Primești vești bune de pe mai multe planuri și sunt șanse mari să primești și niște bani. Ai toate șansele să pleci la drum spre seară, cu toate că asta nu te încântă prea mult.

Balanţa

Cineva încearcă să îți deschidă ochii într-o privință, dar tu refuzi să vezi lucrurile așa cum sunt. Ar trebui să ieși puțin din orizontul acesta mic pe care ți l-ai creat și să fii mai ancorată în realitate.

Scorpion

Zilele acestea ai tot primit vești destul de bune, dar azi e momentul cel mare. Afli ceva ce te-ar putea ajuta și în carieră, pe termen lung. Banii vor veni și ei, în curând.

Săgetător

Astăzi te bucuri de întâlnirea - planificată sau nu - cu un vechi prieten, care îți povestește câte-n lună și în stele. Vei afla lucruri interesante despre viața lui și e posibil să primești și o ofertă avantajoasă de job.

Capricorn

Partenerul de cuplu ți-ar putea face azi o surpriză de zile mari. Puteți pleca la drum... chiar în afara țării, ceea ce te va entuziasma peste măsură. Dragostea plutește în aer, iar voi sunteți în mijlocul ei.

Vărsător

Azi te bucuri de bani și de niște obiecte sau servicii la care visai de multă vreme, doar că nu ți le permiteai. A venit momentul să te răsfeți, dar ai grijă să nu spargi pușculița!

Peşti

E timpul să accepți că nu ai mereu dreptate. Dacă vei face asta, ai toate șansele de reușită și la muncă, și în viața privată. Dacă nu renunți la orgoliu, vei avea și mai mult de suferit.