Horoscopul zilei de 27 septembrie 2018

Berbec

Poți intra în posesia unei sume de bani absolut neașteptată și ar fi bine să nu te grăbești să o cheltui, ci să o pui deoparte pentru chetuielile neprevăzute de care ai putea avea parte zilele acestea.

Taur

Ai chef de o schimbare în plan personal, în special legată de look, de felul în care arăți și ai putea fi tentată să mergi la un salon de înfrumusețare sau să-ți schimbi stilul de viață. Este momentul să începi o dietă de slăbit!

Gemeni

Dacă nu te simți prea bine nu este doar din vina vremii de afară, ci și din vina ta pentru că nu te odihnești suficient. Este momentul să-ți faci o programare la medic pentru un consult general.

Rac

Poți fi plăcut surpinsă de niște prieteni care îți fac o vizită neașteptată, te surprind cu un cadou sau te invită într-o minivacanță în destinația pe care-ți doreai să o vizitezi de mult timp.

Leu

Ai ocazia să petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu și să vă bucurați împreună de un eveniment, de o veste neașteptată, poate fi vorba de o avansare în carieră a acestuia pe care să o sărbătoriți.

Fecioară

Poți fi mâhnită din cauza unui eveniment care se petrece la locul de muncă și care, simți și crezi, că ar fi avut altă traiectorie dacă te-ai fi implicat. Nu este cazul să-ți faci reproșuri singură!

Balanţa

Poți primi o sumă de bani, o datorie mai veche sau un bonus de la locul de muncă. Unii nativi, mai norocoși, se pot bucura chiar de o mărire de salariu. Tot ceea ce trebuie să faci este să-i pui deoparte, căci mai târziu vei avea nevoie de ei.

Scorpion

Nu ești în apele tale și tinzi să-ți reverși nervii asupra partenerului de cuplu care, dacă inițial va da semne că te înțelege, ulterior s-ar putea să se sature și chiar să-ți ceară o pauză în relație.

Săgetător

Te simți obosită, epuizată și cu toate acestea ai tendința de a te suprasolicita la locul de muncă. Recomandarea noastră este să-ți iei o minivacanță și să petreci mai mult timp în natură.

Capricorn

Persoana iubită ți-ar putea face o surpriză de zile mari care să-ți schimbe total starea de spirit și să-ți insufle mai mult pozitivism și optimism. Trăiește clipa!

Vărsător

Este momentul să dedici mai mult timp familiei, dar în special copiilor care tânjesc după jocuri, plimbări în parc și activități recreative împreună. Chiar dacă ești acaparată de sarcini la locul de muncă, nu ai scuză să-ți pui pe plan secund familia.

Peşti

Este posibil să pleci într-o scurtă deplasare de servici, o călătorie neplanificată, dar utilă pentru imaginea ta profesională și ar fi bine indicat să fii mai sociabilă și să dai dovadă de mai multă bună dispoziție în dialogurile cu cei din jur.