Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Berbec

Ai șansa să recuperezi bani sau chiar să primești niște drepturi salariale, câștigate în urma unui proces. Ești hotărât să duci până la capăt anumite idei, să închei un conflict ce are legătură cu rudele apropiate astfel că pot avea acum loc discuții interesante cu persoane aflate la mare distanță. La sfârșitul acestei zile ai ocazia să petreci, alături de prieteni, momente plăcute. Nu te avânta în cheltuieli care se pot dovedi, mai târziu, inutile.

Taur

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Taur

Ești ambițios, dornic să-ți atingi scopuri bine definite, mai ales dacă este vorba despre studii, călătorii pe care trebuie să le faci în interes profesional. Nu te poți baza prea mult pe câștigul venit prin intermediul unei afaceri, parteneriat sau chiar de la partenerul de viață, putând avea loc acum întorsături bruște de situație. Planul sentimental este „luat în vizor” chiar dacă preferi să ții în umbră sentimentele, fiind predispus la o relație de dragoste ținută în secret.

Gemeni

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Gemeni

Este momentul să faci ordine în relația de cuplu și nu numai. Informațiile pe care reușești să le accesezi acum prin intermediul bârfelor, a prietenilor „binevoitori” sunt menite să facă lumină în mintea și sufletul tău fiind momentul să acționezi. În a doua parte a zilei ai șansa să primești susținere financiară, fiind tutuși pus în situația de face un compromis.

Rac

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Rac

Poți relua acum negocieri legate de casă, proprietate, te revezi cu rude, iei legătura cu persoane pe care nu le-ai văzut de ceva timp. Se poate vorbi despre multă agitație, neliniști legate de locul de muncă, reușind cu greu să te descurci printre sarcinile de serviciu.  Acorzi o atenție specială relației de cuplu, ținând cont de unele avertismente, mai mult sau mai puțin directe.

Leu

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Leu

Te poți confrunta cu starea de confuzie, venindu-ți destul de greu să faci alegeri  legate de relația de dragoste. Evită să intri în polemici cu persoane care vor cu orice chip să te denigreze. Concentrează-te pe ceea ce ai de finalizat acum, proiecte care se cer duse la capăt. Ai șansa să primești un job care să corespundă pregătirii tale, un post mai bine plătit. Concentrează-ți atenția pe anumite parteneriate și nu te grăbi să semnezi documente, până nu ești foarte bine informat despre ce este vorba.

Fecioară

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Fecioara

În prima parte a zilei ești nevoit să pleci la drum lung pentru a rezolva unele probleme legate de casă dar și de bani, valori materiale. Poți fi pus în fața unei situații oarecum neplăcute, fiind nevoie de intervenția ta promptă. Relația cu tatăl, cu o persoană mai în vârstă s-ar putea să-ți creeze probleme serioase, ești nevoit să îți exprimi starea de nemulțumire în mod direct.

Balanţa

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Balanța

Trebuie să acorzi mai multă atenție la ceea ce spui și cui împărtășești dorințele, secretele tale, proiectele personale. Primești susținere din partea superiorilor pentru a-ți împlini unele ambiții în plan profesional. Relația cu colegii este mai destinsă,  bucurându-te de susținerea și bunăvoința venită din partea acestora. Ține cont de intuiție și nu te grăbi să achiziționezi acum un obiect de valoare.

Scorpion

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Scorpion

Oricât de mult te străduiești, muncești și economisești bani parcă nu se leagă nimic, în direcția acumulării de finanțe. Nu sunt bani suficienți pentru a reuși să ajungi „la liman”, să reușești să te destinzi cu adevărat, alături de familie. Nu te poți baza prea mult pe prieteni ba chiar ți se va cere ajutorul și chiar nu este recomandat să dai bani cu împrumut, în această perioadă.

Săgetător

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Săgetător

Îți exprimi părerile personale poate mult prea direct, tranșant riscând să atragi dușmănii din partea celorlalți. Nu este exclus să reapară în viața ta o iubire, un partener față de care ai oacazia să îți exprimi, cu adevărat, gândurile, sentimentele. Ceva a rămas nerezolvat! Ei bine, ai ocazia acum să finalizezi sau te lămurești ce vrei, de fapt, în plan sentimental.

Capricorn

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Capricorn

Te poți confrunta acum cu probleme de sănătate destul de grave. O boală ar putea să recidiveze așa că nu sta prea mult pe gânduri și mergi la medic. Evită să te izolezi de lume, să îți plângi de milă, să ai sentimentul că nu ești înțeles. Ieși la plimbare, comunică cu amicii, nu te lăsa copleșit de starea de pesimism. Este posibil să reiei conversațiile cu o persoană dragă, o fostă iubire, să afli noutăți despre aceasta.

Vărsător

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Vărsător

Ești tot mai bulversat de reacția unor amici la adresa succesului tău. Este o perioadă tensionată, când trebuie să faci curățenie printre prieteni sau să te desprinzi dintr-o organizație, asociație ce nu te mai mulțumește, din punct de vedere moral, material. Abține-te din a exprima direct ce te deranjează la celalalt, la nedreptățile ce ți se fac acum, chiar nu este momentul să atragi și mai multe răutăți asupra ta.

Peşti

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2017 - Pești

Începi ziua într-o continuă forfotă, discutând, analizând noi posibilități de evoluție în plan profesional. Se pare că prietenii se mai și răzgândesc, mai ales atunci când este vorba să-ți vină în ajutor cu sfaturi care au legătură cu jobul tău sau în rezolvarea unor probleme de sănătate. Este o perioadă tensionată în carieră dar și în relația cu rudele apropiate.