Horoscopul zilei de 27 octombrie 2019

Berbec

Bucură-te de această zi în care toată atenția cade pe tine. Familia și prietenii îți sunt aproape și ați putea sărbători pe cineva sau ceva.

Taur

Azi revezi o persoană pe care n-ai mai văzut-o de multă vreme. Aveți multe să vă vorbiți și ziua trece repede și plăcut.

Gemeni

O mică problemă de sănătate ți-ar putea da bătăi de cap azi. Poate fi o problemă de oase sau de dinți, care nu ar trebui să te îngrijoreze, dar ar trebui să te trimită la medic.

Rac

Azi planifici o ieșire din oraș, dar planurile tale ar putea fi date peste cap de un prieten, care vine cu o idee și mai îndrăzneață.

Leu

Azi ar trebui să te odihnești, pentru că te așteaptă o săptămână plină, dar cumva tot găsești ceva de făcut, iar seara o să te prindă obosită.

Fecioară

Comunicarea în cuplu scârțâie, iar asta te enervează la culme. O să pleci de acasă cu niște prieteni, pentru că nu vrei să te enervezi mai mult pe partenerul de cuplu.

Balanţa

O scurtă evadare din oraș îți face ziua mai mult decât plăcută. Aveai nevoie de asta, iar rezultatul va fi pe măsura așteptărilor - relaxare totală.

Scorpion

Pleci într-o scurtă aventură alături de un prieten și ziua trece repede și plăcut. Spre seară, ai putea avea parte de momente romantice în cuplu.

Săgetător

Azi uiți să rezolvi o problemă destul de importantă, iar asta te enervează la culme. Va trebui să-ți refaci planurile pentru săptămâna ce vine pentru a include și activitatea nerezolvată de azi.

Capricorn

Te bucuri de momente plăcute în cuplu, iar partenerul îți face o surpriză minunată. Ești în culmea fericirii azi.

Vărsător

O mică bârfă s-ar putea transforma într-o sesiune de povești până la căderea serii. Te simți cumva vinovată că n-ai rezolvat tot ce aveai în plan pentru azi, dar te și bucuri pentru întâlnirea cu oamenii dragi.

Peşti

Azi poți primi vești bune, vești care îți vor înveseli ziua. Acasă lucrurile se rezolvă de la sine, iar conflictul cu familia sau partenerul de cuplu se încheie cu scuze de ambele părți.