Horoscopul zilei de 27 octombrie 2018

Berbec

Ești tentată să te avânți în activități care implică un oarecare grad de risc și te sfătuim să o faci cu prudență. Activitățile sportive îți pot capta atenția mai mult ca de obicei.

Taur

Ieși la cumpărături, la plimbare și cheltui o sumă de bani consistentă. Contextul astral aduce griji financiare și ar fi indicat să nu-ți golești portofelul.

Gemeni

Ești visătoare, faci planuri de viitor ușor ireale și te dedici activităților relaxante. Este momentul să ai parte de mai multă intimitate cu persoana iubită și nu ar stroca să plecați într-o mică vacanță doar voi doi.

Rac

Te lași purtată de niște vise și imaginația ta ajunge departe. Dorința de a evada din rutina zilnică te determină să iei unele decizii mai puțin sigure și confortabile, dar care se vor dovedi a fi exact ceea ce ți-ai dorit.

Leu

Ai ocazia să te revezi cu nișe prieteni din copilărie, cu persoane dragi pe care le-ai păstrat mereu în suflet. Momentele petrecute acum vor avea un impact pozitiv asupra personalității tale. Etapă de redescoperire.

Fecioară

Te simți în largul tău în cadrul evenimentelor care-ți permit să te pui în evidență. Vei primi laude și vei reuși să fii în centrul atenției, iar ocaziile de flirt nu vor lipsi.

Balanţa

Ești mai romantică, mai sensibilă și emotivă decât de obicei și tinzi să-ți expui sentimentele cu ușurință. Te descarci de anumite apăsări sufletești și te simți eliberată. Moment bun pentru a-ți mărturisi sentimentele față de cei dragi.

Scorpion

Din cauza unor probleme financiare este posibil să-ți anulezi un plan, o ieșire cu prietenii, o excursie în afara orașului. Nu te lăsa demoralizată de acest aspect, ci încearcă să fii mai puțin cheltuitoare.

Săgetător

Discuțiile pe teme profesionale, legate de locul de muncă sau de un proiect pe care-l ai în desfășurare, îți pot acapara mare parte din timp. Nu sunt excluse noi propuneri de colaborare.

Capricorn

Din cauza unei probleme financiare ivită în ultimul moment, probabil o plată, o cheltuială neplanificată, vei fi nevoită să renunți la un plan care implică și costuri. Context încărcat de dezamăgire, amărăciune cu privire la veniturile câștigate.

Vărsător

Te antrenezi în discuții superficiale, cauți distracția și aventura și te implici în activități ușoare care-ți satisfac egoul. Moment bun de relaxare în compania prietenilor

Peşti

Participi la o reuniune de familie și ai parte de cțteva critici ale celor mai în vârstă din familie. Nu le lua în seamă și continuă să zâmbești. Evită conflictele care nu-și au rostul!