Horoscopul zilei de 27 octombrie

Berbec

Pregătește-te să primești niște bani, fie este vorba de returnarea unei datorii, fie o mărire de salariu, fie cineva îți face un cadou valoros. Nu ar fi o idee rea nici să joci la Loto, astrele sunt de partea ta!

Taur

Este posibil ca un fost iubit să te caute și să te invite în oraș sau un coleg de muncă să-ți facă ochi dulci și propuneri tentante. Te vei lăsa ușor impresionată de circumstanțe și vei accepta avansurile.

Gemeni

Azi esti tentată să te ocupi de sănătate, poate mergi la medic pentru un consult de rutină sau doar să-ți iei o rețetă. La muncă ești apreciată pe măsura eforturilor tale.

Rac

Dragostea plutește în aer și îți faci planuri de petrecere a weekendului alături de partener. Ai putea să-l surprinzi cu o cină romantică în intimitatea locuinței, la lumina lumânărilor.

Leu

E sfârșit de săptămână și ar fi o idee bună să-și petreci câteva ore alături de cei dragi. Invită-ți familia la tine și pregătește-le o cină pe gustul lor sau fă-le o surpriză și vizitează-i.

Fecioară

Afli o veste despre un membru al familiei care te cam pune pe gânduri și nu știi cum să reacționezi. Calmul și intuiția îți vor deveni cei mai buni aliați în acest moment.

Balanţa

Închei această săptămână cu zâmbetul pe buze și foarte împăcată cu tine, cel puțin pe partea financiară. Ți-ai luat o porție consistentă de aplauze si aprecieri de la locul de muncă.

Scorpion

Primești o veste bună din partea cuiva îndepărtat sau un prieten îți face o ofertă de calătorie, posibil chiar un city break într-un loc în care visezi de ceva vreme să ajungi.

Săgetător

Azi vei găsi soluțiile la toate problemele care te macină de ceva vreme și îți vei schimba imediat starea de spirit. Este momentul să-ți rezervi un loc la un concert sau să-ți cumperi un bilet la un film bun.

Capricorn

O întâlnire cu cineva din trecutul tău te va face să-și analizezi mai mult situația din prezent și modul de evoluție de până acum. Vei începe să-ți faci planuri de viitor și tot weekendul ți-l vei dedica acestui aspect.

Vărsător

Ești vizată pentru o avansare în funcție sau pentru o mărire de salariu, așa ca încearcă să nu-ți strici relațiile la locul de muncă. E vineri, încearcă să te mobilizezi astfel.

Peşti

Cineva care va fi impresionat de filosofiile tale de viață și te va lua drept călăuză în următoarea perioadă. Posibil să fii de nevoie și în weekend, însă recomandarea este să te odihnești mai mult.