Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2018

Berbec

Pregătește-te pentru o zi destul de grea. Cineva vrea să-ți saboteze munca și o să ai de luptat pentru propria apărare, însă la final vei avea și de câștigat. Orice ar fi, nu renunța azi!

Taur

Azi ai de făcut un drum, iar acest drum ți-ar putea da toată ziua peste cap. Încearcă să privești lucrurile cu calm și cu optimism, pentru că până la finalul zilei o să termini tot ce aveai de făcut.

Gemeni

Bucură-te de această zi în care toate lucrurile par că merg ca pe roate și totul îți iese exact așa cum ai planificat. Ai energie bună și ziua decurge perfect!

Rac

Încearcă să nu te încarci azi cu energia negativă a oamenilor din jurul tău. Dacă există astfel de oameni în apropierea ta, ignoră-i sau blochează-i la nivel mental. Concentrează-te pe ceea ce ai tu de făcut.

Leu

Azi ai o zi grozavă, dacă reușești să scapi de o durere - de cap sau de măsea - de la primele ore ale zilei. Chiar dacă ți se pare că o să fie o zi pierdută, ai să vezi că nu va fi deloc așa.

Fecioară

Orice ai face azi, ai grijă să nu îți pierzi lucrurile. Astrele te lasă cu capul în nori din cauza energiilor lor, așa că sunt șanse mari să îți rătăcești telefonul, cheile sau portofelul.

Balanţa

Ziua de azi se remarcă prin mici conflicte cu partenerul de cuplu, pe o tema mai veche, pe care nu reușiți să cădeți de acord.  E cazul să găsiți o cale de împăcare.

Scorpion

Azi ai putea găsi bani sau obiecte de valoare. Norocul îți surâde, așa că poți să joci și la loto! Cine știe cum reușești să încasezi potul cel mare?! Nu spune niciodata, niciodata!

Săgetător

Azi te bucuri de o veste pe care o afli la locul de muncă și care are legătură cu viitorul tău profesional. S-ar putea să existe șanse fie să avansezi mai repede, fie să îți crască salariul!

Capricorn

Ziua de azi îți aduce vești extraordinare în sectorul amoros! Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă pentru că meriți! O nouă iubire ți-ar putea da viața peste cap.

Vărsător

Orice s-ar întâmpla azi, verifică informațiile pe care le primești chiar și de zece ori dacă e nevoie. Riști să faci greșeli grave la locul de muncă și să îți superi rău șefii.

Peşti

Azi ai nevoie de afecțiune, dar din păcate nu o primești, pentru că ai o problemă în cuplu, iar partenerul refuză să-ți vorbească. Încercați să cădeți la pace, nu e deloc în regulă ce se întâmplă între voi.