Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2017

Berbec

Azi suferi puţin din cauza unei persoane care îţi spune un adevăr dur. O să vrei să te ascunzi de lumea din jur pentru câteva minute, dar apoi îţi vei reveni şi vei lua din nou viaţa în piept.

Taur

Ziua de azi nu e bună pentru semnarea de acte oficiale, pentru contracte, pentru credite ipotecare sau de orice altă natură. Amână deciziile importante şi concentrează-te pe muncă.

Gemeni

Profită de energia pe care o ai azi şi spune-le tuturor oamenilor importanţi din jurul tău cât de mult contează pentru tine. Uneori, un simplu gest ca acesta poate schimba cu totul ziua cuiva.

Rac

Te îndrăgosteşti sau recunoşti că te-ai îndrăgostit şi, chiar dacă nu e nimic rău în asta, începi să faci nişte gesturi necugetate... chiar la locul de muncă. Ai grijă, şefii sunt cu ochii pe tine.

Leu

Amână treburile importante de azi şi stai mai mult cu jumătatea ta. Relaţia de cuplu merge din ce în ce mai bine, iar asta îţi ridică moralul şi îţi dă o stare de spirit minunată. Să tot ai zile ca azi!

Fecioară

Ziua de azi marchează începutul unei săptămâni grozave pentru tine, cel puţin din punct de vedere profesional. Bucură-te de tot ceea ce vei reuşi să faci şi lasă-te purtată de valul succesului.

Balanţa

Începi săptămâna cu multă energie, iar azi vrei să le oferi tuturor din energia ta, aşa că eşti numai un zâmbet. Veştile bune circulă repede, aşa că până la amiază o să afli o veste grozavă!

Scorpion

Şansele ca tu să primeşti azi ori o sumă importantă de bani, ori o mărire de salariu, ori nişte beneficii importante la locul de muncă sunt foarte mari, aşa că pregăteşte-te pentru veşti bune!

Săgetător

Ziua de azi marchează începutul unui nou stil de viaţă pentru tine. Poate începi o dietă, poate te apuci de sală, poate cine ştie... îţi propui să ai un program mai organizat. Oricum ar fi, o să fie o schimbare pozitivă.

Capricorn

Azi o să primeşti un cadou la care nu te aşteptai, dar care îţi va face ziua mai frumoasă. Poate fi legat de una dintre pasiunile tale sau poate fi legat strict de muncă. O să fii cu zâmbetul pe buze.

Vărsător

Începi ziua cu griji şi agitaţie multă, dar cineva te salvează din toată această situaţie, iar până seara uiţi de tot... Ai nişte oameni minunaţi în jurul tău şi, chiar dacă uneori nu le acorzi atenţia cuvenită, din lipsă de timp, iată că la nevoie prietenii adevăraţi se arată.

Peşti

Ziua de azi înseamnă pentru tine drumuri şi agitaţie... până la ceas de seară. La căderea serii începe însă distracţia, pentru că după o zi grea de muncă, e musai să te şi distrezi pe măsură. Astrele îţi sunt favorabile mai ales pentru o mică aventură amoroasă!