Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Berbec

Este posibil să îți revină obsesiv în minte gândul de a-ți continua niște studii, de a te înscrie la niște cursuri, posibil chiar de a te reprofila în alt domeniu profesional.

Taur

Este o zi favorabilă studiului, învățării, iar dacă te pregătești pentru susținerea unui exemen, șansele să aprofundezi cunoștințele sunt mari, prin urmare așteaptă-te la un succes în acest sens.

Gemeni

Nu este exclus să intri într-un conflict destul de serios cu persoana iubită din cauza cheltuielilor mari care au destabilizat bugetul comun. Unii nativi vor cere părinților ajutor financiar sau se vor împrumuta de o sumă de bani de la colaboratori, parteneri de afaceri.

Rac

Simți nevoia să te îndepărtezi de persoana iubită pentru a nu-i face reproșuri. Nu este o zi bună pentru împăcări în cuplu și îți recomandăm să eviți discuțiile în contradictoriu. Sfatul nostru este să-ți îndrepți atenția către activități artistice, culturale, detensionante.

Leu

Stresul de la locul de muncă începe să devină epuizant și te sfătuim să ai grijă deoarece te-ai putea confrunta cu probleme de sănătate din această cauză.

Fecioară

Se conturează aspecte tensionate în relația de cuplu. Ai tendința de a deveni mult prea autoritară cu cei dragi. Sfatul nostru este să își îndrepți atenția către activități relaxante, distractive.

Balanţa

Contextul astrologic al zilei te predispune la conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții ca urmare a unor viziuni și principii de viață total opuse.

Scorpion

Nu este o zi bună pentru a dialoga cu cei din jur și sfatul nostru este să eviți ședințele, interviurile și orice formă de manifestare în public deoarece te-ar putea dezavantaja, mai ales dacă vorbim de zona profesională sau de imaginea personală.

Săgetător

Poți avea parte de niște discuții tensionate pe tema banilor, fie cu superiorii, fie cu partenerii de afaceri. Se întrevăd nemulțumiri legate de salariu și efortul tău de a le rezolva.

Capricorn

Este o zi în care vei simți nevoia de a da frâu liber emoțiilor. Dacă alegi să-ți dezvălui sentimentele față de o persoană, asigură-te că nu o faci sub formă de reproș.

Vărsător

Este posibil ca o persoană din trecutul tău, chiar o fostă iubire, să revină în viața ta și să-ți edclanșeze o serie de gânduri, frământări și confuzii.

Peşti

Simți nevoia să te îndepărtezi de acele persoane din grupul de prieteni cu care nu mai rezonezi. Atenție! Nu sunt excluse conflictele, reproșurile venite din partea persoanei iubite.