Horoscopul zilei de 27 martie 2018

Berbec

Dacă nu te retragi din ring, astăzi vei avea parte de multă adrenalină. Situațiile legate de acte sau de semnarea unor contracte se pot amâna.

Taur

Fii cu ochii-n patru deoarece azi ai putea primi o colaborare sau cineva din anturajul tău ți-ar putea propune o oportunitate care să-ți îmbunătățească veniturile pe viitor.

Gemeni

Ești într-o formă de zile mari astăzi și-ți canalizezi toată energia pentru a finaliza niște sarcini mai vechi legate de locul de muncă.

Rac

Te preocupă în mod deosebit o problemă legată de locuință sau faci un plan de reamenajare și redecorare a casei. Nu intra în polemici cu membrii familiei.

Leu

Niște tensiuni în cuplu sau legate de membrii familiei se pot dizolva astăzi. Este o zi prielnică negocierilor și susținerii interviurilor.

Fecioară

Gândirea practică și doza ta de optimism te pot ajuta să găsești soluții la problemele financiare cu care te confrunți de ceva vreme.

Balanţa

O discuție cu partenerul de viață legată de niște rezoluții, de o viziune diferită asupra viitorului îți poate tulbura starea de spirit, în special în a doua parte a zilei.

Scorpion

La capitolul comunicare te afli într-o formă bună și profiți de ziua de astăzi pentru a intra pe sub piele unor persoane influente de la locul de muncă.

Săgetător

O ieșire în grup cu colegii de la muncă sau cu foștii colegi de facultate, liceu te va scoate din monotonia acestei perioade. Nu întinde coarda mai mult decât trebuie în discuțiile tensionate.

Capricorn

În plan profesional treci printr-o perioadă dificilă și stresantă, iar sfatul nostru este să-ți reorganizezi prioritățile. O plimbare în natură îți poate liniști gândurile sumbre.

Vărsător

Nu-ți mai asuma responsabilități care nu te privesc sau, cel puțin, implică-te în proiecte pentru care vei fi plătită. Încearcă să nu-ți mai neglijezi partenerul și dă-i ocazia să-și exprime și el punctul de vedere.

Peşti

Încăpățânarea în anumite privințe nu-ți va aduce nimic bun și, în plus, nu te caracterizează. Ascultă-și partenerul de viață și încearcă să iei deciziile pe termen lung ținând cont și de opiniile sale.