Horoscopul zilei de 27 mai 2018

Berbec

O persoană aflată în străinătate te poate contacta și-ți poate da o veste importantă sau, pentru alți nativi, se anunță o călătorie peste hotare. Este posibil ca azi să treci printr-o etapă de rememorare a trecutului, însă încearcă să nu te lași pera mult afectată.

Taur

Dacă ai un proiect la care ai lucrat în comun cu partenerul, pregătește-te să culegi roadele. S-ar putea să primești o veste bună legată de finalizarea acestuia.

Gemeni

Astăzi ai șanse să rezolvi o neînțelegere cu partenerul de cuplu, fie că este vorba de una sentimentală, fie de una legată de veniturile în comun.

Rac

Ar fi inndicat să profiți de ziua liberă și să te odihnești mai mult astăzi. Lasă ceea ce ai de făcut pentru zilele în care dispui de un nivel mai mare de energie.

Leu

Poți cunoaște o persoană care să-ți aprindă călcâiele și te cam lași dusă de val. Aspectele de aventură te însoțesc, prin urmare, dacă ai o relație poate ar trebui să nu te avânți prea tare.

Fecioară

O discuție cu părinții te poate pune pe gânduri și-ți poate schimba modul de percepție asupra unei situații. Orice decizie vei lua, ține cont și de sfatul acestora.

Balanţa

Ești dispusă să aloci mai mult timp studiului și-ți iei toate măsurile necesare pentru a avea parte de liniște și un mediu propice. Nu uita, însă, și de relaxare.

Scorpion

Ești în măsură să negociezi un parteneriat cu o persoană din cercul tău de cunoțtințe, însă te temi să te avânți și să-ți asumi responsabilități. Lasă-ți timp de gândire înainte de a lua o decizie.

Săgetător

Ești plină de energie, însă recomandarea noastră este să o folosești în scopuri creative și mai puțin pentru a intra în conflict cu cei din jur. Axează-te pe activități sportive și relaxante.

Capricorn

Este posibil ca un exces făcut de curând să te țintuiască la pat întreaga zi. În orice caz, nu dispui de energia necesară pentru a te apuca de rezolvat sarcini și nici nu ar trebui să te forțezi.

Vărsător

Te întâlnești cu prietenii, porți discuții interesante, constructive, vă amintiți de vremurile trecute și te binedispui pentru întreaga săptămână ce va urma.

Peşti

Acorzi o deosebită importanță imaginii tale și felului în care ești privită de ceilalți, prin urmare îți dedici mare parte din zi pentru acest scop, inclusiv poți avea o discuție cu un apropiat pe care să încerci să-l convingi de anumite aspecte legate de tine.