Horoscopul zilei de 27 iunie 2019

Berbec

Azi va trebui să faci față unei situații limită. O să fie frustrant și te vei găsi prinsă într-o agitație foarte neplăcută pentru tine, dar le vei demonstra tuturor că ești în stare să rezolvi orice criză.

Taur

Cineva din familie ți-ar putea da o veste azi care te va lăsa cu un ușor gust amar... Nu ai ce să faci în această privință, decât să accepți situația și să mergi mai departe.

Gemeni

Azi te-ai putea găsi într-o situație dificilă. Va trebui să-i dai dreptate ori partenerului de cuplu, ori unei persoane cu care jumătatea ta nu se înțelege foarte bine. Ar trebui să fii cât se poate de obiectivă.

Rac

Azi pui munca pe primul plan și te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, mai mult ca oricând. Din păcate, un prieten apropiat te-ar putea dezamăgi...

Leu

Azi e despre bani și despre modul în care îi cheltuiești. Astrele te supun la un test... Vei face sau nu alegerile corecte? Rămâne de văzut dacă ai învățat ceva din lecțiile trecutului.

Fecioară

Azi te dedici unei cauze nobile și toată lumea te va aprecia pentru asta. Pe lângă faptul că vei avea de câștigat multe laude, gestul tău s-ar putea să îi inspire și pe alții.

Balanţa

Deciziile pe care le iei astăzi ar putea conta foarte mult în viitor. Încearcă să analizezi fiecare situație în parte și să nu iei hotărâri impulsive.

Scorpion

Azi sunt șanse mari să primești vești bune la locul de muncă. Ar putea avea legătură cu o deplasare în interes de serviciu, însă într-un loc minunat, o destinație de vacanță!

Săgetător

Banii sunt principala ta preocupare azi și tot banii sunt și subiect de discuție în sânul familiei. Încearcă să nu îi faci subiect de dispută, chiar dacă ceva te deranjează foarte rău.

Capricorn

E timpul să-ți lași latura creativă să radieze... Cu toate că în societate pari o persoană analitică mai degrabă, azi creativitatea ta va fi debordantă și ai putea avea mult de câștigat de pe urma ei!

Vărsător

Primești vești minunate legate de o vacanță, iar asta îți înseninează ziua. Ba mai mult, dacă ai participat la un concurs unde premiul e o vacanță, ai putea să câștigi! Pregătește-te pentru emoții puternice orice-ar fi!

Peşti

Când toată lumea din jur insistă că nu ai dreptate, poate că ar fi cazul să iei măcar în considerare această variantă. Azi ignori toate părerile din jur și te convingi, într-un final, că nu e de fiecare dată cum crezi tu.