Horoscopul zilei de 27 iunie 2018

Berbec

Azi ai ghinion în dragoste, din păcate, așadar ai grijă cum manageriezi o potențială ceartă cu partenerul de cuplu. Ori lași de la tine de data aceasta, ori îți asumi riscul unei rupturi în cuplu.

Taur

Din fericire pentru tine, ziua de azi decurge fără incidente majore. Ai putea ajuta o persoană aflată la nevoie, fapt care îți va ridica starea de spirit, moralul, pentru că o să simți că ai făcut cu adevărat ceva important.

Gemeni

O ceartă în grupul de prieteni poate să ducă la un conflict pe mai multe zile și chiar să degenereze într-o ruptură mai gravă. Așadar, dacă simți că e rost de ceartă, fă ceva și distrage-le atenția celorlalți. Ar putea funcționa.

Rac

La bine și la greu, partenerul de cuplu îți e alături și azi îți demonstrează acest lucru, pentru că te surprinde cu un cadou inedit, atunci când simte că nu ești chiar în apele tale. Aveți noroc amândoi, de fapt, ai să vezi.

Leu

Ai mici probleme cu banii azi, dar cineva îți sare în ajutor și o să uiți destul de repede de acest lucru. Din fericire pentru tine, oamenii dragi îți sunt alături mai mereu, pentru că și tu te-ai dedicat problemelor lor până acum.

Fecioară

Azi ai toate șansele să primești vești bune legate de casă, de o afacere imobiliară, de o moștenire - oricum ar fi o să înaintezi cu un proiect important ție, iar asta te va face din nou fericită.

Balanţa

Sunt șanse mari ca azi să primești semnul pe care îl așteptai de multă vreme, semnul care îți va da de înțeles că a venit vremea unei schimbări totale. O să prinzi aripi, așa o să te simți, de la atâta fericire. Nu-ți mai e frică de nimic.

Scorpion

Ai toate șansele să primești niște bani sau o ofertă avantajoasă de colaborare, din care să îți iasă mai mulți bani. Asta te va face să te simți în sfârșit pregătită să faci următorul pas - poate o afacere pe cont propriu?

Săgetător

Sunt șanse ca azi să primești o veste care îți va schimba viața - partenerul te cere în căsătorie sau poate afli că urmează să vi se mărească familia. Oricum ar fi, e o veste care te va emoționa până la lacrimi, o veste pe care într-un fel o așteptai deja de ceva vreme...

Capricorn

Ești în culmea fericirii datorită unei femei în vârstă care îți dă o veste foarte bună azi. Aproape că vei plânge de la atâtea emoții și nimic altceva nu va mai conta pentru tine astăzi.

Vărsător

Azi te dedici familiei, iar asta te bucură, pentru că nu mai avusesei de multă vreme timp liber, timp de calitate, pe care să îl petreci cu oamenii dragi ție. Meritai asta.

Peşti

Dacă aveai în plan schimbarea locului de muncă, astrele îți dau azi un semn în acest sens. Sunt șanse mari să primești o ofertă avantajoasă, o ofertă care îți va surâde din prima clipă, dar poate că nu ar trebui să te arunci așa direct și să o accepți fără să te gândești înainte.