Horoscopul zilei de 27 iulie 2019

Berbec

Sunteti hotarata sa duceti la bun sfarsit o activitate inceputa mai demult in interesul caminului. Primiti ajutor financiar de la o ruda apropiata, care insa vrea sa-si impuna propriile pareri. Exista riscul sa va lasati antrenata intr-o cearta care poate afecta relatiile de familie. Spre seara, primiti vizita unui prieten.

Taur

Aveti ocazia sa rezolvati o problema legate de camin. In prima parte a zilei, vi se ofera posibilitatea sa cumparati o casa sau sa faceti un schimb de locuinta. Membrii familiei sunt de acord cu initiativele dumneavoastra, cu exceptia unei persoane mai in varsta, care se opune cu vehementa. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie.

Gemeni

Multitudinea de probleme pe care le aveti de rezolvat s-ar putea sa va descurajeze pe moment. Daca reusiti sa va mobilizati, puteti face schimbari interesante in casa, care vor fi apreciate de partenerul de viata. Va sfatuim sa fiti prudenta in privinta cheltuielilor. Nu este un moment favorabil pentru investitii. Odihniti-va mai mult!

Rac

Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile dedicate caminului. Este posibil sa primiti o suma importanta de bani de pe urma unei afaceri. In partea a doua a zilei, puteti face planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Seara, s-ar putea sa primiti o veste neplacuta despre problemele de sanatate ale unui prieten.

Leu

Plecati intr-o calatorie neplanificata. S-ar putea sa fie o deplasare in interes familial, care va reprezenta un nou inceput pentru dumneavoastra. Aveti sanse de reusita pe plan social si financiar. Profitati de acest context favorabil, dar nu fortati lucrurile!

Fecioară

Astazi nu sunt indicate calatoriile lungi. Dupa-amiaza, faceti cunostinta cu o persoana importanta, cu care este posibil sa puneti bazele unei colaborari pe termen lung. Daca nu veti face speculatii, puteti obtine beneficii materiale considerabile.

Balanţa

Sunteti intr-o dispozitie foarte buna si va sfatuim sa profitati de acest moment favorabil. Este o zi buna pentru investitii, pentru a demara o afacere si pentru calatori in interes personal. Dupa-amiaza, vi se propune o colaborare extraprofesionala.

Scorpion

Aveti idei ingenioase, care va ajuta sa faceti schimbarile dorite in camin. Pentru aceasta, trebuie sa faceti cateva drumuri scurte, impreuna cu partenerul de viata. Ar fi bine sa va organizati cat mai riguros, pentru a profita din plin de acest moment favorabil.

Săgetător

In prima parte a zilei, este posibil sa primiti o suma mare de bani, care vi se cuvine dintr-o mostenire. Seara, va pregatiti sa plecati intr-o calatorie in interes familial, impreuna cu partenerul de viata. Astazi sunteti insa intr-o stare de instabilitate emotionala, care va afecteaza pe toate planurile.

Capricorn

Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relatiile de prietenie si de parteneriat. Reusiti sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales in privinta relatiilor sentimentale. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar ar fi bine sa tineti cont si de ideile partenerului de viata.

Vărsător

Treceti printr-o perioada favorabila pe toate planurile. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare si sa va afirmati pe plan social. Relatiile cu partenerul de viata sunt armonioase si va bucurati de buna intelegere cu toti membrii familiei. Profitati din plin, dar incercati sa fiti cumpatata!

Peşti

De dimineata, va intalniti intamplator cu un fost coleg de scoala, care va propune un nou loc de munca. Nu va ganditi doar la beneficiile financiare, ci si la dificultatile de adaptare la noul program! Ar fi bine sa va consultati cu partenerul de viata si sa luati impreuna o decizie avantajoasa pentru familie.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!