Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2018

Berbec

Astăzi trebuie să rezolvi o mulțime de lucruri care țin de casă, dar parcă nu ai chef de nimic. Mobilizează-te și ai să îți mulțumești singură mâine, când o să ai o zi întreagă de relaxare, exact așa cum îți dorești.

Taur

Lucrurile iau o turnură neplăcută în viața ta de cuplu. Partenerul pare că nu te mai susține deloc, refuză să comunice și nici afecțiunea nu și-o mai arată ca pe vremuri. Poate că e timpul să aveți o discuție serioasă despre relația voastră.

Gemeni

Începi ziua cu zâmbetul de buze, dar cineva îți strică tot calmul și toată energia cu niște comentarii enervante. Poate că e timpul să îi spui direct acestei persoane să-și păstreze părerile pentru ea, pentru că nu e prima dată când te face să te simți inconfortabil.

Rac

Șansa ta cea mai mare de azi e că găsești o sumă mare de bani pe jos și, pentru că nimeni nu pare să îi revendice, hotărăști să te răsfeți cu ei. Cu această surpriză în viața ta - sau nu - ziua de azi va fi dedicată relaxării.

Leu

Azi pui totul la punct acasă, pentru că mâine vrei să călătorești undeva, undeva unde să te relaxezi, să uiți de agitația cotidiană și de toate grijile. E timpul să îți acorzi mai multă atenție, pentru că până acum i-ai pus pe alții pe primul plan.

Fecioară

Ziua de azi îți aduce o veste excelentă, care îți înseninează gândurile și îți redă încrederea în tine. O să vrei să împarți această veste cu o persoană apropiată, însă vei fi dezamăgită să afli că această persoană nu-ți împărtășește fericirea.

Balanţa

Bucură-te de această zi în care cel mai probabil că nu va trebui să faci nimic, pentru că familia te va trata special, din motive care țin de recunoștința lor pentru tine. Azi te simți răsfățată și iubită, și e minunat!

Scorpion

Străduiește-te să termini tot ce ai de făcut astăzi la timp, pentru a te bucura de o seară distractivă alături de prieteni. Azi sunt mari șansele ca cineva să îți cadă cu tronc și să te îndrăgostești la prima vedere, așadar pregătește-te să simți fluturașii din stomac!

Săgetător

Ziua de azi vine cu niște mici provocări la pachet, dar familia și prietenii dragi îți sunt aproape și te susțin, drept urmare nu o să fie nimic care să te doboare! Capul sus și zâmbetul pe buze! Cei care contează sunt de partea ta și asta e cel mai important.

Capricorn

Ai o energie molipsitoare și din această energie se nasc o mulțime de idei bune, idei cu care îți vei surprinde familia și partenerul de cuplu. Azi e ziua perfectă pentru planuri de lungă durată, pentru visuri, pentru visat chiar și cu ochii deschiși.

Vărsător

Începi week-end-ul cu o stare de relaxare totală. Vrei să faci multe lucruri azi - curățenie, cumpărături etc - cam tot ce are un om obișnuit de rezolvat într-o zi banală de sâmbătă, dar cineva drag te va convinge să ieși din casă și să amâni treburile pe altă zi.

Peşti

Te așteaptă o zi minunată, o zi în care familia, prietenii, partenerul de cuplu, toți vor să te răsfețe, fără motiv, mai degrabă pentru a-ți mulțumi pentru toate sacrificiile tale de până acum. O să te bucure mult această zi.