Horoscopul zilei de 27 februarie 2020

Berbec

Poți primi vești bune din străinătate legate de sectorul profesional. Poate fi vorba inclusiv de un curs care să se desfășoare dincolo de hotare sau de învățarea unei limbi străine.

Taur

Te descurci de minune într-un proiect de grup sau care presupune implicare caritabilă. Totuși, nu-ți consuma energia mai mult decât trebuie!

Gemeni

Vorbele zboară și la urechile tale pot ajunge zvonuri mai puțin plăcute care să te deprime, să te demoralizeze. Încearcă să nu crezi tot ce auzi!

Rac

Dacă trebuie să faci o deplasare încearcă să nu te grăbești, să respecți regulile de circulație și să fii prudentă. Poți avea parte de neplăceri la drum.

Leu

Evită să negociezi și să semnezi acte astăzi. Fie poți fi păcălită, fie se strecoară greșeli nevoite, dar nedorite.

Fecioară

Evită să intri în discuții în contradictoriu cu partenerul de viață pentru că poți da naștere unor conflicte ale căror repercusiuni vor fi resimțite mult timp de aici înainte.

Balanţa

Pui foarte multă presiune pe tine și acest aspect te poate dezechilibra astăzi. Sfatul nostru este să-ți recâștigi echilibrul psihic pentru că de acolo izvorăsc problemele.

Scorpion

Te simți din ce în ce mai bine și acest aspect se va răsfrânge în modul de interacțiune cu cei din jur. Probabil ai înțeles că problemele de sănătate au și o cauză psihică și reușești să te detașezi de stresul de la locul de muncă.

Săgetător

Ai tendința de a cheltui peste măsură astăzi și acest aspect ți-ar putea afecta serios bugetul pentru următoarea perioadă.

Capricorn

Te lași copleșită de gânduri negativiste și tendința este de a te plânge, de a te văicări. Această atitudine nu te ajută cu nimic și, în plus, în deranjează pe cei din jur.

Vărsător

S-ar putea să nu-ți canalizezi energia așa cum trebuie și din cauza asta să te simți mai obosită decât de obicei. Atenție la conflictele cu membrii familiei!

Peşti

Este o zi bună pentru a te dedica activităților împreună cu persoana iubită, însă te atenționăm că și cheltuielile vor fi pe măsura distracției.