Horoscopul zilei de 27 februarie 2019

Berbec

Începi să nu mai acorzi atâta atenție criticilor răutăcioase care vin din partea colegilor sau chiar a superiorilor și acest aspect îți oferă o tsare de bună dispoziție la locul de muncă.

Taur

Este o zi favorabilă pentru a achita o datorie sau pentru a închide un credit, însă te sfătuim să-ți faci calcule foarte amănunțite pentru a nu rămâne fără finanțe ulterior.

Gemeni

Tendința de astăzi este să te întorci la credință, la valori morale și spiritualitate și te sfătuim să nu dai înapoi, ci să-ți urmezi feeeling-ul și intuiția. Poți depăși astfel o stare emoțională mai puțin bună.

Rac

S-ar putea să fii trasă la răspundere de cineva din familie care este nemulțumit de neglijența ta vizavi de treburile casnice sau sarcinile gospodărești.

Leu

Tandrețea pe care o manifești astăzi vizavi de partenerul de viață vă poate ajuta să vă consolidați relația. Profită de momentele în doi pentru a-l surprinde memorabil.

Fecioară

Poți intra într-un conflict destul de serios pe teme financiare, fie cu persoana iubită, fie cu partenerii de afaceri. Atenție la negocieri și tranzacții în prima parte a zilei!

Balanţa

Dacă cineva îți cere un împrumut astăzi, te sfătuim să fii mai prudentă. Nu băga imediat mâna în buzunar și nu sări să ajuți fără să te asiguri de integritatea și moralitatea persoanei respective.

Scorpion

Este o zi bună pentru întâlnirile cu prieteni și pentru distracție, socializare și participarea la conferințe, colocvii, seminarii sau chiar susținerea discursurilor în public.

Săgetător

Poți deveni mai justițiară decât de obicei și poți simți cum spiritul civic renaște în tine. Te sfătuim să ai, însă, mare grijă cui ții partea.

Capricorn

Încearcă să acorzi mai multă atenție propriilor tale nevoi și lasă tensiunea de la locul de muncă să se dizolve. Tinzi să pui totul la suflet și să iei decizii emoționale.

Vărsător

Te sfătuim să-ți faci calcule atente și realistice în plan financiar deoarece s-ar putea să fii tentată să cheltui peste măsură, în special în cea de-a doua parte a zilei când o invitație de nerefuzat te poate scoate din casă.

Peşti

Este o zi bună pentru activități gospodărești sau care vizează membrii familiei. Nu ar strica să le dedici mai mult timp, dar în special mai multă atenție.