Horoscopul zilei de 27 februarie 2018

Berbec

Ești preocupată de activitățile ce țin de locuință. Plătești facturi, faci cumpărături, reamenajezi și iți petreci după-masa în bucătărie preparând o cină romantică pentru partener.

Taur

Dacă ai de susținut examene sau interviuri azi, va fi de bun augur și nu trebuie să-ți faci prea multe griji. Dacă te-ai concentrat pe studiu, vei obține și rezultatele mult dorite.

Gemeni

Niște cheltuieli neprevăzute pot apărea astăzi și îți pot lua prin surprindere bugetul lunar. Ești tentată să cauți să obții venituri suplimentare, însă începutul de săptămână nu ține cu pușculița ta.

Rac

Ești preocupată de sectorul financiar și încerci să obții niște venituri în plus sau să negociezi niște contracte în favoarea ta.

Leu

Nu te simți în apele tale astăzi. Ești epuizată, obosită, irascibilă și îți duci cu greu la capăt sarcinile de la locul de muncă. Poate ar fi vremea unui scurt concediu de odihnă.

Fecioară

Un prieten sau o cunoștință foarte apropiată îți poate înfrumuseța ziua fie cu un cadou, fie cu o propunere de călătorie în străinătate, posibil un city-break pe care-l aștepți ed ceva vreme.

Balanţa

Aștepți cu nerăbdare să primești o veste de la un prieten sau o rudă aflată în străinătate, iar azi se crează un aspect astral favorabil în acest sens.

Scorpion

Este foarte probabil să porți astăzi niște discuții legate de principii și percepții de viață de natură să te ajute pe mai departe. De asemenea, ai șanse, dacă participi, să câștigi un concurs sau să treci cu brio peste un examen.

Săgetător

Este posibil ca astăzi să primești vești legate de o moștenire sau să primești un răspuns satisfăcător dacă ai făcut o cerere de credit. Este o zi în care poți primi aprobări pe parte financiară sau bunusuri materiale.

Capricorn

Trebuie să încerci să fii mai diplomată astăzi și să abordezi situația legată de partenerul tău cu mai mult calm și răbdare. Ascultă-i argumentele înainte de a te aventura în critici și reproșuri.

Vărsător

Pe parcursul zilei de azi resimți o ușoară stare de oboseală combinată cu greață care se va accentua spre seară, când  disconfortul abdominal te va îndemna să-ți anulezi toate planurile.

Peşti

Simți nevoia de relaxare și de detensionare, de îndepărtare a tuturor problemelor din jur. Ai putea opta pentru o saună și un masaj la final de zi.