Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Berbec

Petreci ziua cu prietenii și te vei simți în largul tău, te vei distra, iar socializarea îți va aduce multe beneficii pentru că puteți pune la cale un plan de viitor.

Taur

Este o zi foarte bună să-ți conturezi niște obiective profesionale. Vei simți nevoia să faci puțină ordine în tot ce ține de cariera ta și poți primi sfaturi de la niște persoane mai în vârstă care se vor dovedi de bun augur. Simți nevoia să te desprinzi de niște tipare vechi.

Gemeni

Este o zi bună să-ți planifici o călătorie, să studiezi și poți afla informații foarte prețioase pentru tine, care te pot ajuta să-ți clarific niște gânduri.

Rac

Simți nevoia să fii mai independentă financiar și poți avea niște idei revoluționare astăzi despre cum să-ți îmbunătățești veniturile.

Leu

Azi poți avea o discuție cu partenerul de viață în urma căreia să stabiliți noi reguli în cuplu. Îți dorești mai mult spațiu, mai multă libertate în cuplu și îi vei spune deschis doleanțele.

Fecioară

Starea de spirit se îmbunătățește remarcabil astăzi, asemenea stării de sănătate. Cel mai probabil vei descoperi un tratament revoluționar care să te ajute.

Balanţa

Ești deschisă către flirt și dai dovadă de mult sex-appeal, iar aceste aspecte te ajută să cucerești mai ușor. Dacă ești parte a unui cuplu, azi vei reuși să înlături niște reguli, să lămurești o situație mai veche.

Scorpion

Azi este o zi bună pentru a sta alături de cei dragi și a povesti. Familiate va susține în planurile tale. În plus, poți obține, prin dialog calm, mai multă libertate de la părinți, poate chiar o promisiune de susținere, în cazul în care vrei să-ți schimbi domiciliul.

Săgetător

Comunicarea va fi un punct forte al zilei, iar tu te poți folosi de dialog pentru a-ți câștiga niște drepturi. Cel mai probabil, vei dori să fii mai independentă și mai liberă de orice fel de obligații.

Capricorn

O sumă de bani îți intră în conturi și acest aspect îți va însenina ziua. Posibil chiar să primești un cadou sau o primă, un comision.

Vărsător

Cu Luna în semnul tău vei da dovadă de multă energie, bună dispoziție și chef de distracție, de plimbare, de călătorit. În cuplu îți vei manifesta cu curaj dorința de libertate, de independență.

Peşti

O serie de gânduri mai puțin optimiste îți vor brăzda mintea astăzi și tot ce trebuie să faci tu este să cauți să te detașezi de ele. O plimbare în natură, o ieșire cu prietenii îți poate îmbunătăți starea de spirit.