Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Berbec

Gândul că trebuie să te întorci la muncă, te deprimă oarecum. Ai noroc că e doar pentru puțin timp și că urmează o nouă minivacanță. Altfel... simți că sărbătorile au trecut prea repede și tânjești după afecțiunea familiei.

Taur

Ai parte de o zi obositoare pentru că fie vei conduce timp de mai multe ore, fie vei fi prinsă în trafic. Cert e că nu îți place să aștepți, iar azi răbdarea îți va fi supusă unui test...

Gemeni

Orice ai face azi, ai grijă mare la drum, la trafic, dacă conduci, pentru că există risc de mici accidente. Nu te impacienta, pentru că nu e ceva grav, dar prudență maximă!

Rac

Azi ai de luat o decizie destul de importantă legată de viața ta profesională și de echilibrul acesteia cu viața personală. Poate că a venit momentul să mai spui și NU.

Leu

Azi te simți obosită și nu ai chef de interacțiune umană, dar iată că trebuie să rezolvi tot felul de lucruri și trebuie să funcționezi la capacitate maximă. Nu e o zi grozavă pentru tine.

Fecioară

Ai vrea să trăiești în magia Crăciunului pentru totdeauna, dar viața reală revine azi la normal, la fel și telefoanele, și responsabilitățile, și grijile. Seara te poate prinde într-un loc aglomerat la cumpărături.

Balanţa

Ai parte de o zi destul de agitată, pentru că ai început iar să te gândești la muncă sau mai bine zis, alții au început să te deranjeze cu probleme legate de muncă. Încerci să eviți cât poți situația, dar va trebui să îi faci față pe după-amiază.

Scorpion

Azi te întorci la serviciu, cel mai probabil, fără prea mult chef, gândindu-te deja la următoarele zile libere... Din fericire, sunt șanse mari să ai o zi scurtă și să fugi acasă la familia ta mult mai repede decât credeai.

Săgetător

Azi simți că toate problemele lumii cad pe umerii tăi și nu ai niciun chef să rezolvi situația asta. Vrei liniște și pace, vrei să te ascunzi undeva... Noroc cu cineva din familie care îți sare în ajutor.

Capricorn

Ai putea afla azi un secret legat de cineva de la locul de muncă, o veste care te va șoca și te va lăsa cu un gust amar... Nu te așteptai niciodată la așa ceva, cu atât mai mult din partea unei anumite persoane.

Vărsător

Azi te bucuri de o zi destul de liniștită, deși iei din nou contact cu responsabilitățile de la locul de muncă și cu câțiva colegi. Simți că pe unii dintre ei, sărbătorile nu i-au liniștit deloc...

Peşti

Răbdarea îți e pusă la încercare azi, dar noroc că ai din plin această calitate și chiar nu este o problemă. Altfel, simți că orice ai face, cineva din familie nu e mulțumit de tine deloc.