Horoscopul zilei de 27 decembrie 2017

Berbec

Lipsa de corectitudine a unui prieten va afecteaza mult si va determina sa va pierdeti increderea in el. Este bine sa fiti prudent in tot ce faceti si sa evitati investitiile. In partea a doua a zilei o ruda apropiata va solicita sprijinul pentru rezolvarea unei probleme de sanatate. Seara va gaseste in mijlocul familiei, intr-o atmosfera armonioasa.

Taur

In cursul diminetii esti dezamagita de atitudinea unui partener de afaceri. Incearca sa treci cu usurinta peste aceasta situatie si sa iti indrepti atentia asupra problemelor importante pe care trebuie sa le rezolvi. Relatiile cu membrii familiei sunt foarte bune iar asta te ajuta sa iti mentii moralul ridicat.

Gemeni

In prima parte a zilei esti agitata ca urmare a unor schimbari la locul de munca. E bine sa eviti manifestarile nervoase, care ar complica situatia si ti-ar crea probleme. Pastreaza-ti calmul si in discutiile cu persoana iubita, pentru a nu da ocazia unor certuri inutile!

Rac

Se pare ca intampini dificultati in relatiile sentimentale si pe plan financiar, ceea ce iti influenteaza nefavorabil starea psihica. Tine cont de sfaturile prietenilor! Te sfatuim sa te odihnesti mai mult si sa amani lucrurile pretentioase.

Leu

Ai divergente cu partenerul de viata din cauza unor cheltuieli cu care nu esti de acord. Daca vrei sa eviti o discutie aprinsa, este suficient sa tii cont de dorintele restului familiei. Nu incerca sa faci mai mult decat se poate!

Fecioară

O veste primita in zorii zilei de la o ruda apropiata te ingrijoreaza si te determina sa iti schimbi programul. Este posibil sa resimti o stare de confuzie. Nu-ti face griji, este trecatoare! Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata! Situatia se va imbunatati in scurt timp.

Balanţa

Se pare ca nu esti multumita de nimic si te enervezi, pentru ca ti se spune ceva care iti displace, pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult sau pentru ca nu gasesti un obiect pe care il cauti etc. Te sfatuim sa nu faci din tantar, armasar. Daca iti pastrezi calmul, totul se rezolva de la sine.

Scorpion

Problemele de natura sentimentala iti influenteaza randamentul la locul de munca si te scufunda intr-o stare de melancolie. In schimb, ai spor la lucrarile de reparatii in casa, mutarea mobilierului, zugravit, curatenie etc. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie relatiilor cu partenerul de viata.

Săgetător

Iti lipseste energia si nu reusesti sa continui o lucrare pe care ai inceput-o mai demult. Colegii iti reproseaza acest lucru, ceea ce creeaza o stare de tensiune. Este bine sa eviti luarea deciziilor importante si sa nu provoci discutii in contradictoriu.

Capricorn

Te faci remarcata prin spiritul tau critic. Incearca sa-l temperezi, altfel risti sa iti indepartezi prietenii! Spre seara iti regasesti echilibrul si calmul. Primesti o veste placuta de la o ruda din provincie, in legatura cu vizita pe care urmeaza sa ti-o faca in curand. Faceti pregatiri intense pentru urmatoarele zile libere.

Vărsător

O zi care nu este favorabila afacerilor si nici intalnirilor cu prietenii. Dimineata, o ruda apropiata iti cere un imprumut financiar. Daca poti, este bine sa-i acorzi ajutorul solicitat, pentru ca suma respectiva s-ar putea sa ii fie necesara pentru rezolvarea unei probleme de sanatate. Seara primiti o veste buna de la un prieten apropiat.

Peşti

Ai o zi tensionata din cauza cooperarii dificile cu un coleg de serviciu. Nu este o zi prielnica pentru luarea deciziilor importante. Starea de confuzie si lipsa puterii de concentrare ar putea duce la esecuri. De asemenea, e bine sa eviti discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta din familie.