Horoscopul zilei de 27 august 2019

Berbec

Este o zi favorabilă pentru a rezolva probleme ce țin de casă și familie. Posibil să reușești să obții niște aprobări sau să rezolvi o situație care are legătură cu actele casei.

Taur

Nu ești în apele tale și cu greu te repui pe linia de plutire. Cel mai probabil starea de spirit se va îmbunătăți pe seară. Evită dialogurile tensionate.

Gemeni

Îți place să cheltui și să-ți satisfaci micile pofte și plăceri, iar de aici și până la un portofel gol nu va fi cale lungă. Fii mai responsabilă cu finanțele tale!

Rac

Este o zi foarte bună în care te bucuri de energie, te pui în evidență în mod plăcut și reușești să-ți duci la capăt toate proiectele.

Leu

Nu este exclus să te simți mai obosită ca de obicei și ar fi de preferat să eviți suprasolicitarea la locul de muncă, dar și extenuarea fizică. Atenție la probleme mnai vechi de sănătate care pot reapărea!

Fecioară

Un prieten, o persoană din anturaj, poate chiar un protector, cineva pe care te bazai, te poate dezamăgi și te sfătuim să nu te lași mânată de sentimente de ranchiună. Fiecare va plăti pentru faptele sale!

Balanţa

Un proiect profesional îți poate aduce neplăceri și îți poate evidenția niște neputințe pe care până acum nu le-ai considerat ca făcând parte din portofoliul tău. Nu te lăsa dezamăgită, ci luptă pentru scopul tău!

Scorpion

Te sfătuim să fii mai atentă ce spui și cui spui pentru că azi poți pierde pe mâna ta, fie bani, fie o funcție, fiu un alt avantaj profesional.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să scoți mai mulți bani din buzunar decât aveai planificat pentru cheltuielile curente. Este de preferat să-ți achiți facturile, datoriile și abia apoi să-ți îndeplinești o poftă.

Capricorn

Persoana iubită pare să nu te mai înțeleagă și să nu-ți mai accepte toanele. Fie te schimbi, fie se schimbă foaia! Ai tendința de a impune reguli pe care nici tu nu le poți urma.

Vărsător

Starea de sănătate este destul de sensibilă astăzi și te poate scoate din circuit dacă nu devii mai responsabilă la alimentație și odihnă. Evită excesele! Și mâine este o zi!

Peşti

Persoana iubită îți poate face o surpriză astăzi, însă nu te vei arăta prea entuziasmată. Să fie de vină starea de spirit de moment sau ți-ai dat seama că nu-i poți răspunde sentimentelor cu aceeași intensitate?