Horoscopul zilei de 27 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot fi copleșiți de niște amintiri, de niște rememorări ale unor situații din trecut în care, posibil, nativii erau fericiți și liniștiți.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să lase de la ei într-o situație ce are legătură cu relația de cuplu sau care vizează în mod direct partenerul. Nu este momentul reproșurilor și al acuzelor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni intră în contradicție nu doar cu cei din jur, ci și cu ei înșiși pentru că una spun și alta fac, una își doresc și alta cer. Atenție la conflictele de la locul de muncă!

Rac

Cei născuți în zodia Rac trec printr-o zi încărcată de frământări, gânduri cu tentă negativistă și atitudinea generală va fi una pesimistă, de respingere.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia astăzi să primească un cadou din partea unei persoane dragi, poate fi vorba chiar de o sumă de bani.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor reuși cu greu să restabilească o legătură cu o persoană din anturajul profesional. Nativii vor fi tentați să dea crezare unor vorbe neadevărate, de tip bârfă, fără a le verifica.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de energie și simț de răspundere în îndeplinirea sarcinilor de muncă și relația cu colegii pare să se îmbunătățească.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi mai sensibili, mai calmi, mai blânzi și mai emoționali astăzi și vor avea tendința să se afunde în amintiri.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa de situația unui membru al familiei. Nativii vor interveni, se vor impune și vor cere lămuriri suplimentare.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt împăciuitori astăzi, dau dovadă de calm, de generozitate și de o stare generală bună, chiar dacă energia nu este la cote înalte.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își fac griji cu privire la o sumă de bani sau își fac calcule financiare pentru a ști cum să-și drămuiască finanțele pe perioada următoare.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să-și tempereze astăzi excesele nervoase și să nu facă excese de niciun fel, în special dacă sunt tentați să se lasă pradă viciilor.