Horoscopul zilei de 27 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Berbec

Azi ai momente în care vrei să te cerţi cu toată lumea din jur, pentru că pur şi simplu ai ceva ce îţi stă pe suflet şi simţi că nu poţi să vorbeşti cu nimeni despre asta, aşa că preferi să te răzbuni pe cei din jur, pentru nefericirea ta.

Taur

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Taur

Descoperi lucruri noi despre partenerul de cuplu, dar şi despre tine, iar asta te pune pe gânduri. Credeai că ştii perfect persoana de lângă tine, dar azi îţi dai seama că lucrurile nu sunt chiar aşa. Nu ai motive de întristare, dar simţi că te cuprinde tristeţea din cauza situaţiei.

Gemeni

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Gemeni

Visezi la o nouă vacanţă, la zile libere în care să nu faci nimic, să nu te gândeşti la muncă, să uiţi de toate problemele şi să te deconectezi pur şi simplu. Dacă ai chef de o nebunie, pleacă azi undeva. Ai o zi întreagă la dispoziţie pentru a merge într-un loc relaxant...

Rac

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Rac

Cineva de la locul de munca începe sa te enerveze la culme pentru că nu înţelege că week-endul nu e pentru muncă, ci pentru relaxare, şi îţi tot pune întrebări legate de job. Încearcă să îi explici frumos că nu e momentul să vorbiţi despre asta, fără să strici legătura cu persoana în cauză.

Leu

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Leu

Descoperi că o persoană din cercul de prieteni se apropie din ce în ce mai mult de tine şi, chiar dacă la început nu ştii cum să reacţionezi, în cele din urmă îţi dai seama că între voi s-ar putea să se fi legat ceva mai mult decât o prietenie.

Fecioară

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Fecioară

Mulţumită cuiva, azi te relaxezi într-un loc special, departe de casă. Începi să te gândeşti la toate lucrurile bune din viaţa ta, dar şi la cele mai puţin plăcute, aşa că până seara te afunzi într-o stare de melancolie destul de ciudată... te gândeşti la toate.  

Balanţa

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Balanţă

Dacă ai cunoscut de curând o persoană interesantă, azi o sa ai ocazia să îi vezi adevărata faţă, într-un moment în care tu vei avea nevoie de ajutorul cuiva. O să-ţi dai seama că această persoană nu e de fapt atât de minunată precum credeai tu.

Scorpion

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Scorpion

Şansele ca azi să existe o situaţie de criză la serviciu şi să fie nevoie să te duci să munceşti, într-o zi de week-end, sunt destul de mari, aşa că nu îţi face prea multe planuri, pentru că toate planurile tale ar putea fi deturnate după-amiază.

Săgetător

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Săgetător

Descoperi azi un nou hobby sau o nouă activitate care îţi face plăcere şi te relaxează, în acelaşi timp. Ai fi crezut că nu e niciodată pentru tine aşa ceva, dar uite că uneori e bine să mai ieşi şi din zona de confort...

Capricorn

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Capricorn

Ziua de azi e plină de aventură pentru tine. Dacă ai plecat undeva în afara oraşului, vei descoperi o mulţime de locuri şi de activităţi noi. Dacă ziua te prinde acasă, cel mai probabil vei vrea să te relaxezi. Astrele îţi surâd şi spre seară o să ai parte de o surpriză.

Vărsător

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Vărsător

Ai parte azi de o zi minunată, plină de noutăţi. Cineva îţi dă o veste extraordinară, apoi familia te anunţă ceva inedit, iar partenerul de cuplu pare că se bucură la fel de mult ca tine de toate lucrurile care se întâmplă. Practic, nimic nu va poate umbri fericirea.

Peşti

Horoscopul zilei de 27 august 2017 - Peşti

O persoană apropiată îţi dă o veste minunată. S-ar putea să fie vorba de o căsătorie sau de un botez, aşa că te cuprinde o stare de bucurie de nedescris. Partea şi mai bună e că ai putea primi un rol important în această ceremonie, aşa că azi e doar începutul!