Horoscopul zilei de 27 aprilie 2020

Berbec

Încearcă să ieși din zona de confort și să te obișnuiești cu situația actuală. A trecut deja ceva timp de când viața ți s-a schimbat dramatic, dar trebuie să mergi înainte, indiferent de probleme. Azi ai nevoie de un prim pas în această nouă direcție.

Taur

Chiar dacă bugetul îți este limitat la maxim în această perioadă, trebuie să investești și în lucrurile care îți fac plăcere. Încearcă să nu îți mai faci griji pentru viitor și concentrează-te pe prezent. Nimeni nu știe ce va urma, însă nu putem ignora ceea ce se întâmplă acum.

Gemeni

Azi sunt șanse mari să primești vești legate de serviciu, să afli ce se va întâmpla în continuare cu viața ta, profesional vorbind, iar asta te va ajuta să te echilibrezi psihic. Ai nevoie de stabilitate în viața ta, iar munca îți oferă această stabilitate.

Rac

Cineva din familie te îngrijorează. Simți că nu ți se spune adevărul, iar intuiția ta nu dă greș niciodată. Mai mult ca oricând, ai nevoie de asigurări, de liniște și dragoste, însă ai impresia că tot ce se întâmplă în jurul tău este haotic. Încearcă să-ți pui gândurile în ordine.

Leu

Ai nevoie de o schimbare în viața ta, dar pentru că în această perioadă nu putem vorbi de călătorii, vacanțe sau nici măcar de schimbări de locuri de muncă, poate că ar trebui să te concentrezi pe o schimbare a stilului de viață. Fă sport, schimbă-ți puțin dieta și ai să vezi cât de mult va conta asta în starea ta generală!

Fecioară

Micile certuri în cuplu nu ar trebui să te demoralizeze prea mult în această perioadă. Sunt destul de normale, date fiind condițiile de presiune sub care ne aflăm cu toții. Dacă nu sunt pe teme foarte serioase, încercați să faceți mici compromisuri pentru a le evita. Comunicarea e totul.

Balanţa

Te-ar putea îngrijora azi starea de sănătate a unei rude, dar lucrurile se vor elucida imediat. Chiar dacă a trecut sau trece prin niște momente mai grele, atâta timp cât ai primit asigurări de la specialiști că situația este sub control, tu nu prea ai ce să faci mai mult. Ai să vezi că totul va fi bine.

Scorpion

Încearcă să scapi de stres și de anxietate prin mișcare – fie în apropierea casei, fie chiar la tine acasă. Există o multitudine de exerciții pe care le poți face fără să investești bani în echipamente sau aparate speciale și ai să vezi cât de mult te vor ajuta! Trebuie doar să faci acel prim pas.

Săgetător

Azi ai nevoie să plângi sau să te plângi cuiva. Dacă partenerul tău de cuplu nu are chef sau pur și simplu nu e disponibil pentru asta, vorbește cu un prieten apropiat. Descărcați-vă sufletele unul celuilalt și ai să vezi că asta te-ar putea ajuta să scapi de anxietate mai repede decât ai fi crezut.

Capricorn

Problemele financiare încep să-ți dea din ce în ce mai multe bătăi de cap. Ar trebui să găsești o soluție într-un timp cât mai scurt. Dacă chiar nu ai nicio variantă pentru a-ți mări bugetul, apelează la un împrumut de la rude sau familie. Cineva o să-ți sară în ajutor, cu siguranță. Înțelege că nu e rușine să ceri atunci când ai nevoie.

Vărsător

Situația actuală ți-a afectat viața mai mult decât lași să se vadă, însă cum niciunul dintre noi nu are o soluție momentan, trebuie să mergem înainte și să fim perseverenți și optimiști. Găsește-ți un lucru pe care să-l faci zilnic și care să-ți facă plăcere – dansează pe muzica preferată, cântă, gătește sau fă sport. O să vezi că te vei simți mai bine!

Peşti

Azi ai nevoie de echilibru mai mult ca oricând, iar singura persoană care îți poate oferi acest echilibru ar putea să fie indisponibilă momentan. A venit momentul să îți dai seama că și tu poți să-ți oferi singură asta! Ai încredere în tine și în forțele tale, fii optimistă și gândește pozitiv. E timpul să faci ceva pentru tine sau să te gândești la viitorul tău.