Horoscopul zilei de 27 aprilie 2018

Berbec

Închei săptămâna cu o zi de-a dreptul epuizantă. Este posibil să ajuți un coleg în îndeplinirea sarcinilor sau, din contră, să ți se ceară ajutorul și tu să nu-l poți refuza chiar dacă asta presupune să stai peste program.

Taur

Este posibil să porți un dialog cu persoana iubită pe niște subiecte abordate și în trecut sau pe care i le-ai pus deja în vedere și pe care refuză să le discute. Se aduc în prezent situații mai vechi și vor exista reproșuri de ambele părți.

Gemeni

Te implici într-un proiect legat de locuință și ai alături toți membrii familiei. Unii te vor susține, alții mai puțin, însă evită să intri în conflicte cu aceștia.

Rac

Ești în centrul atenției, primești felicitări, aprecieri și mii de întrebări vor veni spre tine, iar tu va trebui să le faci față. O zi obositoare, dar extrem de plăcută. Poți primi un premiu sau o recunoaștere a meritelor tale profesionale.

Leu

Fondurile tale se apropie de zero și ești foarte tentată să cheltuiești. O vizită a rudelor te va pune să scoți bani din buzunar, însă fă-o cu prudență.

Fecioară

Este o zi pe care alegi să ți-o eddici ție în mare parte. Posibil să fii tentată să faci o schimbare de look, să-ți reînoiești garderoba, iar seara să fii în centrul orașului alături de prieteni.

Balanţa

Nu este o zi favorabilă din punct de vedere al sănătății. Te simți obosită peste măsură, ai stări de neliniște și te îndrepți către insomnie. Alege să te dedici unei activități recreative, poate o plimbare cu bicicleta sau rolele în natură sau mergi la înot și la saună.

Scorpion

Se anunță câteva neplăceri la locul de muncă, posibil să ai niște discuții mai neplăcute cu superiorii sau să intri într-un conflict cu colegii. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și evită să-ți acorzi sfaturile.

Săgetător

O invitație la teatru, la film sau la o expoziție de artă este activitatea care ți-ar prinde cel mai bine astăzi. Dacă nu se anunță nimic, citește o carte sau lasă-ți inspirația să zburde și ocupă-te de o activitate artistică care-ți face plăcere.

Capricorn

Ferește-te să zâmbești tuturor și să te expui prea mult și fă economie de cuvinte căci astăzi s-ar putea să fii interpretată greșit sau să fii pusă în ipostaze care nu-ți fac cinste.

Vărsător

Este o zi dedicată plăților, calculelor și altor activități financiar-contabile și administrative. Ai putea profita de seara de vineri pentru a ieși în oraș cu prietenii sau cu persoana iubită.

Peşti

Pregătește-te să primești reproșuri de la persoana iubită care te acuză că nu-i acorzi suficient timp, dar și din partea colaboratorilor care te acuză de sfidare și de ignoranță sau chiar de egoism în activitățile profesionale.