Horoscopul zilei de 26 septembrie 2019

Berbec

Zi plină de veselie și de planuri de viitor. Prietenii ar putea pune la cale o intervenție asupra ta pentru a te convinge că e cazul să te mai și distrezi, nu numai să muncești.

Taur

Zi plină de stres. La serviciu lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit, drept urmare nervii îți sunt întinși la maximum. Ai grijă să nu cedezi psihic în curând.

Gemeni

Familia are anumite așteptări de la tine, dar tu nu ar trebui să-ți schimbi viața doar pentru că ei au așteptările acestea. Încearcă să găsiți un punct comun, fără a face compromisuri majore.

Rac

Bucură-te de o zi splendidă, pe care o petreci în compania unor oameni amuzanți și inteligenți. Da, micile conflicte sunt inevitabile într-o colectivitate, dar până la urmă distracția va surclasa momentele neplăcute.

Leu

E timpul să te bucuri de ceea ce viața îți scoate în cale. Azi sunt șanse mari să primești bani sau cadouri, iar asta îți pune un zâmbet laaaarg pe față.

Fecioară

Te-ai putea certa cu partenerul de cuplu. Încearcă să-ți menții calmul dacă apar conflictele, însă nu renunța la punctul tău de vedere. Trebuie să mai facă și el compromisuri.

Balanţa

Orice ai face azi, trebuie să te pui pe primul plan. Privește viitorul cu optimism și străduiește-te să iei cele mai bune decizii acum pentru un viitor cât mai satisfăcător din punct de vedere profesional.

Scorpion

Bucură-te de o zi plină de romantism. Partenerul de cuplu îți face o surpriză frumoasă și te invită într-un loc minunat. Meriți asta, așa că e timpul să te relaxezi.

Săgetător

Azi ai toate șansele să dai nas în nas pe stradă cu iubirea vieții tale. Sigur că voi s-ar putea să nu știți asta, însă astrele vă pot face o surpriză majoră!

Capricorn

E timpul să te bucuri de ceea ce viața îți scoate în cale și să nu te mai stresezi inutil. Totul va fi bine, ai să vezi, ai puțină încredere!

Vărsător

Astrele îți scot în cale azi o persoană de la care ai foarte multe lucruri de învățat. Ai grijă să înveți această lecție și să o pui în aplicare cât mai repede!

Peşti

Azi s-ar putea să treci printr-un conflict cu jumătatea ta, așa că ai grijă pentru că există riscul să vă despărțiți. Dacă apare vreo ceartă între voi încearcă mai degrabă să faci mici compromisuri.