Horoscopul zilei de 26 septembrie 2018

Berbec

Ar trebui să te axezi mai mult pe problemele din relația de cuplu și mai puțin pe cele de la locul de muncă, în caz contrar s-ar putea ca partenerul să se distanțeze de tine.

Taur

Nu este un moment bun pentru a-ți face planuri de vacanță. Reanalizează și recalculează bugetul și abia apoi ia o decizie. Este posibil să fii constrânsă să dai înapoi niște datorii.

Gemeni

S-ar putea să primești o veste din străinătate, fie legat de un loc de muncă, fie legat de niște studii pe care vrei să le începi dincolo de hotare.

Rac

Te-ai putea întâlni cu o veche cunoștință și rememorarea amintirilor plăcute îți va îmbunătăți considerabil starea de spirit. Caută să te dedici mai mult activităților relaxante.

Leu

Ești posesivă cu partenerul de cuplu și azi s-ar putea ca acesta să nu mai reziste interdicțiilor tale. Ai grijă să nu-l pierzi din dorința de a-l proteja prea mult.

Fecioară

Este foarte probabil să ai parte de un eveniment care să te pună pe gânduri, să te dea peste cap și să-ți schimbe niște percepții despre viață.

Balanţa

Cineva din anturaj încearcă să te atragă de partea sa într-o dispută, însă nu este recomandat să-ți faci aliați și inamici din cercul de prieteni. Încearcă să te retragi cu atenție și bun simț din contextul conflictual.

Scorpion

Poți fi dezamăgită de cineva din familie în care ți-ai pus toate bazele, însă nu este momentul să ceri explicații, ci să cauți soluții la problema ta.

Săgetător

La locul de muncă ai putea fi ținta bârfelor și a ironiilor, iar tendința va fi de refulare. Încearcă să eviți conflictul și zâmbeștele celor care te critică. Îi va durea mai mult!

Capricorn

Este momentul să te reapuci de studiu și ar fi recomandat să începi cu un curs de perfecționare profesională care să-ți dea șansa să avansezi la locul de muncă.

Vărsător

Te implici în acțiuni caritabile și devii un adevărat pansament pentru cei din jur, însă nu uita că tu ești prioritară în viața ta și ar fi cazul să te odihnești mai mult.

Peşti

Azi este posibil să nu fii în apele tale și o durere de cap, gât sau măsea s-ar putea să nu-ți dea pace. Încearcă să te relaxezi deoarece te-ai putea confrunta cu insomnii peste noapte și starea să ți se înrăutățească.