Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Berbec

Începi această zi concentrându-te pe rezolvarea, cât mai urgentă, a unor probleme legate de locul de muncă, relația cu colegii și/sau colaboratorii. Ești într-o continuă agitație, reușind să treci peste unele obstacole care țin de zona sănătății. În această perioadă ai face bine să te concentrezi pe valorificarea propriilor abilități, a talentelor, pe reactivarea unor relații din trecut, preocupări care ți-au adus avantaje în plan financiar și sufletesc.

Taur

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Taur

Ești în formă, cât timp faci activități care sunt pe placul sufletului tău. O carte bună de citit, o vizită la un muzeu sau o plimbare prin pădure, te pot face să te detașezi de temeri, de starea de pesimism, descoperind latura frumoasă a existenței dar și tot ce este mai bun și mai înălțător în propria ființă. Poți relua acum anumite relații, conversații, te întorci în locuri pe unde nu ai mai trecut de ceva timp iar locul natal poate fi o adevărată oază de bucurie.

Gemeni

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Gemeni

Poți intra în posesia unor informații valoroase, care au legătură cu casa, patrimoniul, un nou domiciliu încă de la începutul zilei în analiză. Este momentul să acorzi mai multă atenție unuia din părinți, care se poate confrunta cu probleme serioase de sănătate. La jumătatea zilei, te concentrezi mai mult pe relația cu copiii sau cu persoana iubită fiind nevoie de mai mult calm și răbdare din partea ta.

Rac

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Rac

Comunicarea și studiile joacă un rol important pentru tine în această zi astfel că ai ocazia să fi propulsat pe o nouă treaptă, în plan profesional, datorită absolvirii unor cursuri de perfecționare. Ai în lucru proiecte importante ce se vor derula pentru mulți ani, de acum înainte și vizează studiile, scrisul, editarea dar și comerțul sau călătoriile în interes cultural.

Leu

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Leu

Încep să se vadă roadele muncii tale susținute chiar dacă nu se rezolvă toate problemele în plan financiar ai totuși speranța că, de fapt, tot răul a fost spre bine. Este vorba de muncă, renunțarea la un mediu toxic, la oameni care, în loc să te susțină, mai mult te îndepărtau de adevăratul scop. În a doua parte a zilei acorzi mai multă atenție relației cu familia, părinții; pt avea loc conversații legate de casă, gospodărie, schimbări ce vizează domiciliul.

Fecioară

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Fecioara

Ești în plină acțiune, dornic să aduci transformări importante în viața ta, în special în ceea ce privește studiile dar și latura spirituală a propriei existențe. Acordă o atenție specială la investițiile pe care le faci, nu te avânta să cheltui banii câștigați cu atât de multă muncă. Nu este exclus să se strice un obiect de valoare, poate chiar automobilul personal. Cert este că ești predispus la cheltuieli neașteptate, necesitând mult calm și răbdare din partea ta.

Balanţa

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Balanță

Ai ocazia să experimentezi tot felul de trăiri, să treci de la o extremă la alta, de la starea de agitație la cea de relaxare totală. Poți descoperi adevărul din spatele unor acțiuni venite din partea unor „prieteni”. Tot ce părea „roz și frumos” se poate transforma într-o mare păcăleală. Așa că ai mare grijă cu cine te însoțești și fă o curățenie serioasă în lista de prieteni. Este recomandat să fii sincer cu propria persoană și să îți urmezi propriul vis, fără să te mai cramponezi de ceea ce crede lumea.

Scorpion

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Scorpion

Ai ocazia să reglezi acum unele „conturi” cu prietenii. Se discută mult despre afaceri, parteneriate, datorii ce trebuie achitate, reușind cu greu să te mobilizezi în tot acest hățiș care vizează banii. Muncești mult, nu prea ai timp să iei pauză, să te relaxezi alături de cei dragi. Tot timpul mai este ceva de făcut, de reparat dar și de alergat pentru a găsi noi posibilități de a mai face rost de bani. Este nevoie de mult calm din partea ta iar starea de nervi și de agitație nu face decât să îndepărteze oamenii de care ai nevoie.

Săgetător

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Săgetător

Ești dezorientat de schimbările care pot interveni permanent în viața ta. Ai sentimentul că ești într-un malaxor! Timpul se derulează rapid, fiind pus în situația de a lua decizii sub impulsul de moment. Ești agitat, tensionat parcă nu te mai mulțumește nimic, chiar și ceea ce părea bun și frumos se dovedește a fi o mare păcăleală. Ai nevoie de pauză, măcar de o scurtă vacanță.

Capricorn

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Capricorn

Sunt favorizate călătoriile care au legătură cu studiile, perfecționarea în plan profesional, schimbul de experiență. Relația cu copiii și/sau persoana iubită este aducătoare de bucurii și de împliniri. Este posibil să te reîntâlnești cu o persoană din trecut, alături de care ai trăit adevărate momente de dragoste și romantism. Ai șansa acum să afli ce anume a determinat această ruptură, dacă merită sau nu să te mai implici sentimental în această relație.

Vărsător

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Vărsător

Este posibil să primești vești bune legate de achiziționarea unei case, un teren, de schimbarea domiciliului. Închei un contract important, atenție însă la termeni și condiții. Tot acum pot fi reluate unele discuții cu prietenii, colaboratorii, ce anume a determinat anumite pierderi, dacă merită sau nu să mai insiști la un proiect care deja ți-a adus semnale negative și nu prea mai are rost să investești timp, energie și bani.

Peşti

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2017 - Pești

Poți primi o veste importantă din partea unui prieten. Este posibil să rezolvi o problemă mai veche de sănătate sau să găsești un tratament mult mai eficient. Primești susținerea de care ai nevoie din partea partenerului de viață, depășind cu mai multă ușurință obstacolele de care te tot lovești în ultimul timp. În a doua parte a zileia nalizate alternezi întâlniriile cu prietenii, munca și obligațiile de serviciu care trebuie finalizate cât mai rapid.