Horoscopul zilei de 26 octombrie 2019

Berbec

Azi ți-ai putea redescoperi o pasiune mai veche și ai putea lua atitudine în sensul acesta. Cine știe ce oportunități ar putea să-ți iasă în cale?... Foarte bine că profiți de asta!

Taur

Planul tău e să faci rost de bani. Cât mai repede și de cât mai mulți. Te gândești la tot felul de planuri în acest sens azi.

Gemeni

Ai nevoie de o discuție sinceră cu partenerul de cuplu, dar acesta refuză comunicarea. O să te enervezi la culme din cauza asta și ai putea lua decizii impulsive.

Rac

E timpul să asculți măcar puțin și de părerile celor din jur, pentru că ideea ta principală s-a dovedit un fiasco. Acceptă că ai greșit și mergi mai departe.

Leu

O persoană apropiată ți-ar putea spune azi un secret dureros. O să suferi puțin, chiar dacă nu te afectează direct, dar vei empatiza foarte mult. În plus, o să cauți și soluții pentru această persoană.

Fecioară

Cineva din grupul de prieteni te-ar putea trăda. Nu accepți așa ceva pentru că ți se pare cea mai urâtă atitudine. Rupi orice legătură imediat cu persoana în cauză.

Balanţa

Azi ai putea pleca la drum fără să fi planificat asta înainte. O să te simți ușor inconfortabil la început, dar distracția va începe și vei uita de orice sentiment neplăcut.

Scorpion

O discuție intensă cu cineva cu care lucrezi sau cu care împarți o afacere este punctul culminant al zilei de azi. Te-ai putea hotărî să renunți la un parteneriat important.

Săgetător

Azi vrei să îi spui ceva important unei persoane drage, dar nu știi cum s-o faci fără să o rănești. Direct e cel mai simplu, să știi. În chestiuni delicate nu prea ai cum să ocolești esențialul.

Capricorn

Dragostea plutește în aer și gripa la fel. Ai putea să te confrunți cu o mică problemă de sezon, dar asta va fi motivul perfect pentru a nu ieși din casă câteva zile. Aveai nevoie de relaxare.

Vărsător

Familia îți e aproape într-un plan nebunesc. Ai mare noroc și totul decurge exact așa cum sperai. Seara ai motiv de sărbătoare.

Peşti

Azi ai putea primi o veste extraordinară. În plus, un flirt nevinovat s-ar putea transforma în ceva neașteptat - o scurtă, dar intensă, relație.