Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Berbec

Este foarte probabil să pleci într-o scurtă călătorie, fie cu prietenii, fie la rude. Poți cunoaște o persoană la drum cu care să stai de vorbă și să edscoperi că aveți multe în comun.

Taur

Nu ești deloc în apele tale astăzi și te simți obosită, copleșită de niște evenimente sau discuții avute cu partenerul de cuplu. Către seară ai putea petrece în oraș cu prietenii.

Gemeni

Ești veselă și interacționezi de minune cu cei din jurul tău. Folosește-ți energia pentru a duce la bun final sarcinile prevăzute pentru ziua de azi.

Rac

Simți nevoia să evadezi, să de desparți de griji, de stres și de probleme și sfatul nostru este să pleci într-o minivacanță în afara orașului. Petrece cât mai mult timp în natură.

Leu

Nu ezita să stai de vorbă cu cineva drag, cu cineva de încredere despre o situație cu care te confrunți și căreia nu-i găsești rezolvare. Ai putea primi niște argumente și sfaturi cu adevărat eficiente.

Fecioară

Cineva de la locul de muncă, o persoană care nu te place, care te invidiază, ți-ar putea pune bețe în roate în obținerea unui beneficiu, posibil chiar a unei funcții. Fii cu băgare de seamă!

Balanţa

Cineva îți poate face o propunere indecentă, imorală sau ilegală și te poate tenta cu o sumă mare de bani. Nu accepta astfel de compromisuri și nici nu căuta să obții bani în mod ușor. Este de preferat să faci economii.

Scorpion

Ai ocazia să câștigi o sumă de bani sau să primști o aprobare pentru un credit, un împrumut făcut. Analizează în detaliu actele pe care le semnezi astăzi.  

Săgetător

Dacă astăzi va trebui să semnezi un contract, indiferent care este scopul său, este indicat să citești cu atenție toate clauzele. Este posibil să intervină erori, fără rea intenție, însă cu repercusiuni ulterioare serioase.

Capricorn

Unele afecțiuni mai vechi se pot manifresta astăzi și simptomele pot împiedica desfășurarea activităților uzuale. Este recomandat să faci un consult medical și să urmezi tratamentul prescris.

Vărsător

Ai poftă de distracție, de socializare și nimic nu te va împiedica să ieși în evidență în fața celorlalți. Dacă ești într-o relație, evită aventurile și relațiile pasagere. Îți pot cauza.

Peşti

Te preocupi de liniștea familiei și de activitățile gospodărești. Evită să intri în conflict cu rudele sau cu partenerul de cuplu. Dacă vei duce totul la extrem, nu este exclus să rupi relația.