Horoscopul zilei de 26 octombrie

Berbec

Cineva îți face ochi dulci și ești tentată să te lași dusă de val pentru că în această perioadă șansele de a avea o aventură sunt foarte mari. Dacă ești într-o relație, poate ar trebui să cântărești de două ori situația înainte de a te arunca în brațele altuia.

Taur

Te simți epuizată de întâmplările din ultima perioadă și ai nevoie de o pauză, insă proiectele în care ești implicată nu-ți dau răgaz. Încearcă să te detașezi și să privești cu mai mult optimism ziua de azi.

Gemeni

Un dialog mai aprins cu partenerul de viață îți va strica buna dispoziție încă de la primele ore ale zilei. Evită pe cât posibil să intri in conflict cu el și chiar îți recomandăm să-i zâmbești și să-l complimentezi cât mai des.

Rac

Sarcinile de serviciu te acaparează și simți că nu ești pe deplin susținută de colegii tăi. Trebuie să încerci să le elimini dubiile și să nu-i lași să-ți pună bariere. Ai încredere în tine, te poți descurca și fără suportul altora.

Leu

Relația cu familia, cu copiii sau cu părinții, întâmpină astăzi niște blocaje de comunicare. Fie nu ești în apele tale, fie ești prea directă cu cei dragi. Încercă să fii mai diplomată și vei avea doar de câștigat.

Fecioară

Este o zi favorabilă pentru a te împăca cu o persoană care ți-a greșit. Trebuie să încerci să fii mai blândă și mai iertătoare, nu uita că vina nu este doar a unuia singur. În plus, ranchiuna nu te va ajuta cu absolut nimic.

Balanţa

O veste bună de la o persoană dragă aflată departe de tine te va binedispune și te va încărca de energie. Foloseste-ți optimismul și entuziasmul de care dai dovadă astăzi în favoarea ta și a proiectelor pe care le ai.

Scorpion

Cineva din familie îți face o surpriză. Poate fi vorba de ceva material sau poate fi vorba de o invitație la cină sau la premiera filmului mult așteptat. Profită de ziua de astăzi pentru a te relaxa în compania cuiva drag.

Săgetător

Ai niște probleme de sănătate mai vechi care nu-ți dau pace, însă fii liniștită că se vor rezolva. Leacul poate veni de la o persoană neașteptată, așa că fii mai atentă în jurul tău, la cei cu care interacționezi. Aceștia îți pot transmite inconștient mesaje.

Capricorn

Ești dezamăgită de cineva, poate de un coleg de muncă cu care te înțelegeai bine și acum te-a trădat sau, poate, de un prieten de suflet care ți-a ascuns ceva. Orice ar fi, încearcă să nu pui prea mult suflet.

Vărsător

Este o zi benefică pentru tine. Dacă te afli la începutul unei relații, sunt șanse mari ca aceasta să avanseze frumos și să treceți la următorul pas. Astrele par să fie de partea ta și îți favorizează schimbarea statutului personal.

Peşti

În sectorul profesional continui să întâmpini piedici, însă încearcă să te redresezi și să găsești puterea de a înlătura aceste bariere. Caută valul potrivit și inoată pe reflux, cu un strop de voință poți ajunge departe în larg.