Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

Berbec

Zi liniștită azi fără probleme majore la locul de muncă. Un coleg ar putea profita de bunăvoința ta, așa că ai grijă la lucrurile pe care le accepți fără să te gândești prea mult.

Taur

Azi ai nevoie de afecțiune. Dar pentru că petreci foarte mult timp la locul de muncă o să ajungi acasă epuizată. Partenerul tău de cuplu tânjește și el după momente în doi…

Gemeni

Un membru al familiei îți cere ajutorul astăzi. Nu sta pe gânduri și oferă-ți serviciile. Și ție când ți-a fost mai greu ți-a fost oferit suport din partea celor dragi.

Rac

Astăzi ești cu capul în nori toată ziua și ai o stare similară cu starea de îndrăgostire. Șefii te aduc însă cu picioarele pe pământ din nou, din păcate.

Leu

Te bucuri de o mică realizare a partenerului de cuplu și s-ar putea ca spre seară să ieșiți în oraș la o cină romantică să sărbătoriți împreună. E un moment frumos.

Fecioară

Te îndrăgostești la prima vedere și nu poți să mai faci nimic toată ziua. Rămâi cu gândul la persoana misterioasă care ți-a atras atenția în prima parte a zilei.

Balanţa

Ai nevoie să spui cuiva ceea ce ai pe suflet și te descarci fie în fața unui coleg, fie în fața unei personae din familie. O să te simți mai bine apoi.

Scorpion

Nu înțelegi de ce un membru al familiei nu vrea să îți mai vorbească din senin, dar trebuie să vă comportați ca niște adulți și să lămuriți lucrurile.

Săgetător

O să fii obosită toată ziua, în ciuda faptului că ai dormit sufficient. Dar pentru că ești meteosensibilă, s-ar putea ca schimbările vremii să-ți dea niște dureri de cap.

Capricorn

Ai chef de o aventură. Te-ai săturat de muncă și de responsabilități și azi nu vrei să faci nimic la locul de muncă. Ai grijă să nu atragi atenția șefilor cu atitudinea ta.

Vărsător

Te bucuri ca un copil când afli o veste bună, în prima parte a zilei, și o să vrei să sărbătorești momentul alături de cei dragi, spre seară, însă o situație de criză îți va da planurile peste cap.

Peşti

Azi ai putea întâlni o persoană din trecutul tău care să te șocheze pur și simplu fie prin modul în care s-a schimbat fizic, fie prin cuvinte. Încearcă să te calmezi.