Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2017

Berbec

Încearcă să faci lucruri frumoase azi, să faci ceva ce-ți face plăcere și te relaxează pentru că, în caz contrar, s-ar putea să te cerți cu un membru al familiei și să-ți strici buna-dispoziție.

Taur

Dacă nu vine un prieten la tine, atunci sigur alegi să mergi tu la el. Nu ai chef să stai în casă și vrei să-ți consumi energia într-un mod distractiv și nu neaparat productiv, așa cum faci de obicei.

Gemeni

Ai planificat o întâlnire importantă astăzi și trebuie să faci tot posibilul să nu întârzii. Te pregătești intens pentru acest moment, însă ai grijă să nu-ți epuizezi energia înainte de marele eveniment.

Rac

Dacă nu este nimic urgent, anulează-ți planurile și ieșirile și încearcă să te odihnești puțin mai mult decât o faci de obicei. Niște neplăceri la capitolul sănătate și-ar putea pune amprenta negativă și, cu siguranță, nu vei vrea asta.

Leu

Te-ai trezit cu o stare de melancolie care nu prea îți este caracteristică ție și nu ai chef să faci nimic. Ești abătută și îți faci griji că nu vei duce la capăt un proiect început.

Fecioară

Ești invitată la o petrecere și nu știi ce să faci, dacă să mergi sau să rămâi în liniștea căminului și să te odihnești. Orice ai alege, asigură-te că este ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Balanţa

O persoană mai în vârstă te va sfătui sau te va ajuta financiar să depășești un moment mai dificil. Pe parte sentimentală ești puțin bulversată, dar încearcă să acționezi cu calm și răbdare.

Scorpion

Niște proiecte pe care vrei neapărat să le finalizezi îți ocupă o bună parte din timp. Nu ți-ar strica niște vitaminizante și energizante, cu atât mai mult cu cât urmează o săptămână plină pe parte profesională.

Săgetător

O reuniune în familie poate aduce cu sine atât momente frumoase și rememorarea unor amintiri aproape uitate, cât și conflicte cu cei mai bătrâni dintre membri. Nu-i provoca!

Capricorn

Încerci să restabilești niște relații care au fost cam afectate în ultima perioadă cu membrii familiei sau cu niște prieteni foarte apropiați. Nu vrei să mai lași de la tine, dar încerci să fii mai înțelegătoare.

Vărsător

O provocare te va scoate din casă astăzi și îți va antrena toate simțurile. Este important să analizezi întocmai situația pentru că îți poate aduce mai multe beneficii decât te puteai aștepta.

Peşti

Investește timp în relaxarea ta și evită excesele de orice fel. Ar fi o idee bună să mergi la SPA sau, cel puțin, să faci un sport care-ți face plăcere. O plimbare prin natură te va detensiona și te va reîncărca cu energie pentru săptămâna ce urmează.