Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Berbec

Ai ocazia să vezi cu alți ochi o relație încheiată care ți-a adus multă suferință în ultima perioadă. Azi este o zi favorabilă vindecării sufletești și emoționale.

Taur

Vei relua legătura cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme sau te vei împăca cu o persoană dragă din anturajul apropiat cu care ai fost în conflict până acum.

Gemeni

Ai șansa de a te pune în valoare într-un context profesional și nu este exclus să primești aprecieri din partea superiorilor. Moment favorabil pentru acei nativi care pândesc o avansare în carieră.

Rac

Este posibil să planifici o călătorie sau chiar să cauți variante pentru a te înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Nu este exclus ca ținta ta să fie străinătatea și dacă este așa, află că ești favorizată de contextul astrologic să faci o astfel de schimbare.

Leu

Poți primi o sumă de bani, un cadou neașteptat din partea persoanei iubite, însă nu este exclus să fie vorba de un avantaj material venit din partea familiei.

Fecioară

Dacă ai o relație de lungă durată, azi ai putea aduce în discuție căsătoria. În zona profesională poți avea parte de succes și poți negocia un parteneriat, un contract în favoarea ta.

Balanţa

Reușești să-ți îndeplinești cu multă conștiinciozitate sarcinile la locul de muncă și vei fi privită cu ochi buni de superiori. Energia și buna dispoziție de care dai dovadă astăzi te vor susține să-ți atingi obiectivele.

Scorpion

Simți nevoia să-ți exteriorizezi mai mult sentimentele și să faci declarații de dragoste siropoase. Dacă ai copii, vei reuși să restabilești legătura cu aceștia și să consolidezi relația. Nu este exclus să afli că ești însărcinată.

Săgetător

Petreci timp de calitate în sânul familiei și ai șansa de a te împăca cu părinții sau cu o rudă cu care ai fost până acum în conflict. Moment bun pentru a te ocupa de sarcinile casnice amânate.

Capricorn

Dacă ai de susținut un examen în viitorul apropiat, azi vei da dovadă de o capacitate excepțională de a a cumula informații și de a-ți îmbunătăți cunoștințele. Profită! Moment favorabil pentru a te înscrie la un curs, pentru a relua niște studii.

Vărsător

Te sfătuim să nu eziți să-ți renegociezi salarialul, mai ales dacă simți că muncești cu mult peste suma cu care ești remunerată. Contextul astrologic te susține din acest punct de vedere. De asemenea, azi ți se poate returna o datorie,poți primi o sumă de bani.

Peşti

Ești veselă, optimistă, cu chef de distracție și foarte deschisă către flirt. Vei cuceri cu ușurință în jurul tău, însă și tu poți fi la fel de ușor cucerită. Da, azi te poți îndrăgosti!