Horoscopul zilei de 26 martie 2018

Berbec

Te vei ocupa de niște chestiuni administrative pe care le-ai amânat până acum și este posibil să primești vizita unor rude sau prieteni foarte apropiați.

Taur

Te macini prea mult pe parte financiară și cauți soluții pe termen lung. Pui la cale un plan prin care să-ți suplimentezi veniturile și te implici mai mult ca niciodată în sarcinile de la locul de muncă.

Gemeni

Preocupările financiare îți ocupă mare parte a timpului și uiți să te relaxezi. Poate ar trebui să-ți organizezi mai bine timpul la locul de muncă.

Rac

Ți se activează latura romantică și-ți petreci finalul ed zi în brațele partenerului. Îl vei surprinde și va aprecia inițiativa ta.

Leu

Este posibil să te confrunți cu o stare de indispoziție generală, iar baza să fie o afecșiune legată de sistemul osos sau digestiv. Nu uita de dietă și odihnă suplimentară.

Fecioară

O invitație din partea unui prieten te poate scoate din rutina zilnică și chiar te poate binedispune mai mult decât te-ai fi așteptat. Nu refuza nicio invitație în oraș.

Balanţa

Te concentrezi mai greu la locul de muncă și gândul tău fuge la o destinație de vacanță exotică. Poate ar fi o bună idee să ieși în oraș, la un film sau la o piesă de teatru.

Scorpion

Toată atenția și energia de astăzi ți le canalizezi către studiu, posibil pentru susținerea unui examen sau faci research pentru un job nou.

Săgetător

O discuție cu partenerul de cuplu îți poate da peste cap un plan sau o idee perstabilită. Încearcă să nu te aventurezi în discuții prea intense că v-ați putea contrazice și, implicit, certa.

Capricorn

Relația de cuplu pare să înflorească de la zi la zi și acest aspect îți dă energie, îți dă aripi și te binedispune. Nu-i așa că de la un timp ești mult mai optimistă?

Vărsător

O indigestie sau o afecțiune legată de sistemul osos și muscular te-ar putea țintui la pat astăzi, însă stai liniștită, nu va fi nimic grav și va trece repede. Este un semn că ar trebui să mai pui frână din când în când impulsurilor profesionale.

Peşti

Atenția ta se îndreaptă astăzi către activitățile domestice, fie activități administrative, fie curățenie în locuință, fie poate chiar o sesiune de shopping pentru reamenajarea casei.